Άρχισαν από σήμερα οι τριήμερες συμπληρωματικές απολογίες των Κροατών χούλιγκαν και των συγκατηγορουμένων τους, όπως είχαν αποκαλύψει τα «Π» για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου οι 105 προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι έχουν κληθεί  σε συμπληρωματικές απολογίες, γεγονός που καταδεικνύει ότι η ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Σήμερα απολογήθηκαν στους τρεις ανακριτές που ερευνούν την υπόθεση οι πρώτοι 45 κατηγορούμενοι, στην πλειονότητά τους Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα και έχουν προσωποποιηθεί επιμέρους πράξεις που αφορούν το αδίκημα της φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι μετήχθησαν υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας από τις φυλακές, επέμειναν στα όσα έχουν υποστηρίξει στις κύριες απολογίες τους, οι οποίες δόθηκαν τον περασμένο Αύγουστο.

Μάλιστα, η πλειονότητα των κατηγορουμένων έχει υποβάλει αιτήσεις αποφυλάκισης, οι οποίες θα εξεταστούν το αμέσως προσεχές διάστημα.

Οι κατηγορούμενοι μετά τις συμπληρωματικές απολογίες τους οδηγήθηκαν πίσω στις φυλακές. Αύριο θα απολογηθούν ακόμα 40 κατηγορούμενοι, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθούν οι τελευταίοι 20.