«Η παρουσία αστυνομίας και τροχαίας θα βοηθούσε την ομαλή ροή της κίνησης», δήλωσε o Πρόεδρος Συνδικάτου ιδιοκτητών ταξί Αττικής, Θύμιος Λυμπερόπουλος, στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας του ραδιοσταθμού Παραπολιτικά 90,1 για το κυκλοφοριακό στην Αττική, ιδιαίτερα στον Κηφισό.
Ανέφερε πως εάν τα ταξί έμπαιναν στις λεωφοριολωρίδες δεν θα 
κινούνταν σε άλλη λωρίδα κυκλοφορίας και δεν θα υπήρχε επιβάρυνση στην κίνηση.
Σε ότι αφορά τις βελτιώσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο, προανήγγειλε 
νέες κινητοποιήσεις Τρίτη και Τετάρτη με τα αυτοκίνητα, ενώ χαρακτήρισε το νόμο έγκλημα ολκής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θύμιου Λυμπερόπουλου

Πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση, η Τροχαία να βοηθάει την κίνηση.

Το ταξί για να εξυπηρετήσει τον πελάτη του γρηγορότερα, οικονομικότερα και ασφαλέστερα πρέπει να φύγει από τη μεγάλη κίνηση και να περνάει μέσα από τις λεωφορειολωρίδες και να σταματάει σε συγκεκριμένες εσοχές. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο τα ταξί να είναι έξω από τις λεωφορειολωρίδες, και έτσι να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Δεν υπάρχει σωστή λειτουργία δηλαδή το Δημοσίας Χρήσεως που εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον να έχει μια καλύτερη αντιμετώπιση από την πολιτεία. Τα τσουβαλιάζει όλα μαζί και να τα αποτελέσματα.

Αναφερόμενος στο βελτιωμένο φορολογικό νομοσχέδιο: Σήμερα έχουμε συμβούλιο θα ανακοινώσουμε περαιτέρω πορείες με τα αυτοκίνητα Τρίτη-Τετάρτη και θα έχουμε μεγάλες εκδηλώσεις ξεκινώντας από μια 48ωρη απεργία από την Τρίτη. Η πλάκα και ο φόβος του Χατζηδάκη και της κυβέρνησης «ελάτε να σας ελέγξουμε να είναι μαχητό», είναι μαχητό ο κεφαλικός φόρος; Αφού λεει ελάτε να σας ελέγξουμε και μπορεί να βρει γιατί μας βάζει κεφαλικό φόρο; Να ελέγξει την κίνηση της λειτουργίας μας, να υποχρεώσει τον πολίτη να παίρνει απόδειξη από παντού να τη βάζει τη φορολογική του δήλωση και να ελέγξει τα έσοδα –έξοδα. Και εμείς ως ταξί, όπως ισχύει σε όλη την Ευρώπη, οφείλει να μας δώσει από 11.000 αφορολόγητο για να επιβιώσουμε. Όλα τα άλλα είναι μια κοροϊδία να σπρώξει τον κόσμο σε εταιρικό σχήμα, και το μικρό εταιρικό σχήμα θα το φάει το μεγάλο και μετά θα πάμε σε πολυεθνικές. Αυτός ο νόμος είναι έγκλημα ολκής.