Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στο Γυμνάσιο Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς ανήλικα άτομα φαίνεται ότι βρέθηκαν ημιλιπόθυμα στην τουαλέτα του σχολείου.

Μάλιστα, το περιστατικό με τη λιποθυμία των ανηλίκων σε σχολείο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο Κρήτης παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretaone.gr, εκτός από τις δύο μαθήτριες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ακόμα ένα αγόρι έχει μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, ενώ φέρεται να συμμετείχαν και άλλοι μαθητές στο συμβάν και στη λήψη των ουσιών, με αποτέλεσμα να αισθάνονται ζαλάδες, χωρίς ωστόσο να επιθυμούν τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretaone.gr, οι μαθητές φέρεται πως κατανάλωσαν μια κρυσταλλική εθιστική ουσία, η οποία περιέχει αυξημένα ποσοστά νικοτίνης.

Δείτε τη φωτογραφία του cretaone.gr:


Στο Γυμνάσιο της Νέας Αλικαρνασσού επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, ενώ η διευθύντρια του σχολείου πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση για να καταθέσει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για το σοβαρό αυτό περιστατικό. Επίσης, έχει ενημερωθεί τόσο η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης όσο και το Υπουργείο Παιδείας.

Παράλληλα, πέρα από την ενημέρωση που είχαν οι γονείς για την κατάσταση των παιδιών τους, πλέον αντιμετωπίζουν και τις συνέπειες του νόμου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πάντως, οι αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για χρήση ναρκωτικών –ευτυχώς για τα παιδιά– δεν επιβεβαιώθηκαν.


Πηγή
: cretaone.gr