«Το παιδί μου έφυγε από τη δουλειά του. Είχαν βγει με την ξαδέρφη της και γυρνούσαν σπίτι» λέει ο πατέρας της 18χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο στη Βάρκιζα, χθες τα ξημερώματα.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κι ενεπλάκη στο τροχαίο συγκρούστηκε μετωπικά, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στη Λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας. Το δυστύχημα έγινε στα Λιμανάκια, όταν δύο οχήματα που κινούνταν με αντίθετη κατεύθυνση συγκρούστηκαν μετωπικά. Στο ένα όχημα, που κατευθυνόταν προς Αθήνα, επέβαινε μόνο ο 24χρονος οδηγός, ενώ στο άλλο, που πήγαινε προς Βάρκιζα, ήταν συνολικά πέντε επιβάτες. Εξ αυτών, τα δύο κορίτσια ανασύρθηκαν νεκρά. Στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 18χρονη και είχε κατεύθυνση προς Βάρκιζα οδηγός ήταν η 19χρονη ξαδέλφη της, η οποία την είχε πάρει από τη δουλειά για να πάνε μια βόλτα προτού επιστρέψουν σπίτι.

Ο χαροκαμένος πατέρας της 18χρονης Στέλλας ραγίζει καρδιές: «Δεν ξέρουμε τίποτα. Το παιδί μου έφυγε από τη δουλειά του και θα έβγαιναν έξω με την ξαδέρφη της. Δεν οδηγούσε η κόρη μου. Η οδηγός είχε ένα χρόνο το δίπλωμα. Γυρνούσαν στο σπίτι».

Το θανατηφόρο τροχαίο, που σκόρπισε τη θλίψη στις οικογένειες των ανθρώπων που επέβαιναν και στα δύο οχήματα, σημειώθηκε λίγο πριν από τη 1.00 τα ξημερώματα στη Βάρκιζα. Η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου ήταν τόσο σφοδρή, που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες και τρία οχήματα προκειμένου να απεγκλωβίσει τους επιβάτες.

Εκτός από την άτυχη 18χρονη, ακόμη μία φίλη της έχασε τη ζωή της στο τραγικό αυτό δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε οι δύο οδηγοί, ούτε και οι επιβάτες φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ενώ σοκάρουν πλάνα από το σημείο όπου σκοτώθηκαν τα δύο κορίτσια. Παντού υπάρχουν συντρίμμια από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο κοπέλες.

Ο φίλος της 18χρονης Στέλλας ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της πριν από το δυστύχημα. «Είπαμε ένα “καληνύχτα” στις 23.10. Σχόλασε από τη δουλειά, πήγε μία βόλτα με την ξαδέλφη της, μου έστειλε μια φωτογραφία το πρόσωπό της και αυτό ήταν. Έστειλα μήνυμα, κοιμήθηκα και δεν πήρα ποτέ το “καληνύχτα”. Με πήρε η μάνα της τηλέφωνο τα ξημερώματα και μου είπε το μοιραίο. Δεν ήξερε πώς συνέβη, τίποτα» λέει ο φίλος της 18χρονης, ο οποίος συνήθως έπαιρνε την κοπέλα του από τη δουλειά με το αυτοκίνητό του.