Δύο νέα κορίτσια ηλικίας μόλις 18 και 23 ετών έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Λιμανάκια στη Βάρκιζα ενώ ακόμη πέντε άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά. 


Αυτόπτης μάρτυρας στα parapolitika.gr: Το όχημα με τους 4 επιβάτες ήταν κομμάτια

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας αποκλειστικά στα parapolitika.gr περιέγραψε το σοκαριστικό τροχαίο που είδε καθώς περνούσε από την περιοχή, στην οποία έχουν συμβεί αμέτρητα ατύχηματα και δυστυχήματα.

«Εμείς φτάσαμε στο σημείο του ατυχήματος. Είχαν φτάσει ήδη δύο πυροσβεστικά οχήματα, ένα περιπολικό και ένα βανάκι πρώτων βοηθειών», είπε αρχικά αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στα parapolitika.gr.

«Δεξιά λωρίδα ήταν το πρώτο τρακαρισμένο αμάξι, το οποίο δεν είχε κάποιο χτύπημα μέσα στην καμπίνα, ήταν εξωτερικό και απ’ την αριστερά πλευρά του δρόμου ήταν τελείως κομμάτια το άλλο αυτοκίνητο με τους 4 επιβάτες, το οποίο ήταν λαμαρίνες, ήταν χάλια και μέσα σε αυτό ήταν εγκλωβισμένοι επιβάτες», πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν με οποιονδήποτε τρόπο τη συνοδηγό, η οποία ήταν στη χειρότερη κατάσταση. Οι Αρχές ήταν γρήγορες, μετά μας είπαν να φύγουμε από το σημείο, οπότε αυτά είδα», κατέληξε ο αυτόπτης μάρτυρας.

*Διαβάστε εδώ: Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο στη Βάρκιζα: 18 και 23 ετών τα δύο κορίτσια που σκοτώθηκαν - Δεν φορούσαν ζώνη (Εικόνες)

Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα, τα οποία συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους, όταν το αμάξι που κινούνταν προς Βάρκιζα -κάτω από άγνωστες συνθήκες- βγήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Αποτέλεσμα ήταν να ανασυρθούν δύο γυναίκες χωρίς αισθήσεις τους, των οποίων ο θάνατος λίγο αργότερα έγινε γνωστός, και να τραυματιστούν άλλα πέντε άτομα ελαφρά.

 Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, η Πυροσβεστική χρειάστηκε ώρα για τον απεγκλωβισμό των νεκρών κοριτσιών, ενώ συντρίμμια των αυτοκινήτων έχουν εκτοξευτεί σε μεγάλη απόσταση.

Τα δύο κορίτσια έχασαν τη ζωή τους επιτόπου, ανασύρθηκαν νεκρές και ο θάνατός τους διαπιστώθηκε μετά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.




Στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν συνολικά 7 άτομα, πέντε στο ένα, δύο στο άλλο. Οι δύο γυναίκες που ανασύρθηκαν νεκρές επέβαιναν στο ίδιο όχημα. Και στα δύο αυτοκίνητα, οδηγοί και επιβάτες, κανείς δεν φορούσε ζώνη. Οι οδηγοί και των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν ελαφρά. Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η μία νεκρή ήταν μόλις 18 ετών, ενώ δεν έχουν γνωστά τα στοιχεία της άλλης κοπέλας που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αθηνών – Σουνίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό. Όλοι μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου τελικά διαπιστώθηκε και ο θάνατος των δύο γυναικών.

Προανάκριση διενεργείται από το Α'  Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ θα ληφθεί ποσότητα αίματος και ούρων για τη διαπίστωση ύπαρξης οινοπνεύματος ή άλλων τοξικών ουσιών στον οργανισμό τους.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής για το τροχαίο