Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές στη Ρόδο, αφού το νησί βρίσκεται στο έλεος της κακοκαιρίας από τις βροχοπτώσεις που ξεκίνησαν τα ξημερώματα (της Τετάρτης 22/11/2023).

Εξαιτίας της βροχής σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος μικρής διάρκειας, ενώ αρκετοί φωτεινοί σηματοδότες βγήκαν εκτός λειτουργίας, σύμφωνα με τη Ροδιακή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί πολλές κλήσεις για αντλήσεις υδάτων αλλά και για εγκλωβισμούς πολιτών, εν μέσω κακοκαιρίας, κυρίως μέσα στα οχήματά  τους.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από θρασύτατη διάρρηξη σε ψητοπωλείο – "Είναι η τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες", λέει ο αγανακτισμένος ιδιοκτήτης (Βίντεο)



Ρόδος - κακοκαιρία: 25χρονος οδηγός εγκατέλειψε τελευταία στιγμή το όχημά του όταν κατάλαβε ότι τον παρέσυρε χείμαρρος 

Όπως αναφέρει η Ροδιακή, ένας 25χρονος (κεντρική φωτογραφία άρθρου) εγκατέλειψε την τελευταία στιγμή το αυτοκίνητό του, όταν κατάλαβε ότι τον παρέσυρε χείμαρρος.

Ο 25χρονος κατευθυνόταν στη δουλειά του και όπως δήλωσαν στη Ροδιακή συγγενικά του πρόσωπα, σε όλη τη διαδρομή κανείς δεν τον ειδοποίησε και κανείς δεν τον ενημέρωσε ότι τα ποτάμια στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν υπερχειλίσει και είναι άκρως επικίνδυνα.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από συμπολίτη του και μαζί προσπάθησαν με όχημα 4x4 να τραβήξουν το αυτοκίνητο. Η στάθμη του ποταμού, όμως, είχε ανέβει επικίνδυνα και έτσι εγκατέλειψαν την προσπάθεια.