Πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφονται στο οδικό δίκτυο της Ρόδου, που προκλήθηκαν από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε νωρίς το πρωί το νησί. Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στην περιοχή του Αρχαγγέλου, με οδηγούς εγκλωβισμένους, ενώ κλειστά παρέμειναν τα σχολεία της περιοχής.

«Επίκαιρο το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας του Αρχαγγέλου» δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας, Νίκος Διμέλης.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο rodiaki, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε όσους κινούνται σήμερα στους δρόμους της Ρόδου, όπωςσυνιστούν οι αρμόδιες αρχές, καθώς οι δυνατές βροχοπτώσεις που ξεκίνησαν από νωρίς σήμερα το πρωί, έχουν μετατρέψει κεντρικές οδούς και δρόμους σε ορμητικά ποτάμια.

Το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως σε πολλά σημεία επί του οδικού δικτύου της Ρόδου Λίνδου, καθώς επίσης και στην περιοχή του Αρχαγγέλου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου έχει δεχθεί ήδη αρκετές κλήσεις από πολίτες, τα οχήματα των οποίων ακινητοποιήθηκαν επί της Ρόδου Λίνδου, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται από χθες το βράδυ και ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός και τα τμήματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και της Περιφέρειας.

Εικόνες από την κακοκαιρία που έπληξε τη Ρόδο


rodos-kakokairia_6_
rodos-kakokairia_5_
rodos-kakokairia_2_
rodos-kakokairia_1_
rodos-kakokairia_4_
rodos-kakokairia_2_
rodos-kakokairia_1_
rodos-kakokairia_4_