Πολλά είναι τα… γυρίσματα του καιρού μέσα σε λίγες ημέρες. Από το σκηνικό της άνοιξης, περάσαμε μέσα σε λίγες ώρες στο βαρύ χειμώνα και την Κυριακή ξεκινάει και πάλι η καλοκαιρία. Σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, την Κυριακή ο καιρός θα βελτιωθεί, καθώς θα περιοριστούν τα φαινόμενα των βροχοπτώσεων.

Από την Θράκη μέχρι τις περιοχές των Σποράδων, στη κεντρική και νότια Εύβοια, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι και στα νησιά των Κυκλάδων κατά διαστήματα θα επηρεάζονται από βροχοπτώσεις.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι καλός με διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες τοπικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 15 – 17 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 11 – 15 βαθμούς στα βόρεια, στους 15 – 16 βαθμούς στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και στους 16 – 17 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 6 – 16 βαθμούς Κελσίου και άνεμοι έως 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας με αραιές νεφώσεις, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 5 – 12 βαθμούς Κελσίου.

 Ο καιρός την Δευτέρα και Τρίτη

Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι αίθριος, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και τα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα είναι μεγάλα.

Την Τρίτη θα υπάρξουν νεφώσεις. Στην δυτική Ελλάδα, την Κρήτη και σε περιοχές των νησιών του Αιγαίου από το μεσημέρι και μετά θα σημειωθούν τοπικές βροχές.