Πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλο, ήρθε σήμερα, Τετάρτη 15/11, μέσα στη δικαστική αίθουσα η γυναίκα που τον είχε καταγγείλει ότι δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο υλικό με προσωπικές τους στιγμές για να την εκδικηθεί.

Η 30χρονη μίλησε για την οδυνηρή περιπέτειά της για πρώτη φορά, στην εκπομπή Live News.


«Θεωρώ ότι δεν έχει μετανιώσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος»

«Θεωρώ ότι δεν έχει μετανιώσει. Δεν έχει έρθει σε καμία επικοινωνία μαζί μου. Την προηγούμενη φορά (στο δικαστήριο) δεν είχε δώσει το “παρών”. Δεν θα ήθελα να τον αντικρίσω αυτό τον άνθρωπο. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το κίνητρο. Το έκανε τελείως συνειδητά, το είχε προσχεδιασμένο να το κάνει σε εμένα. Ήταν κάτι που το είχε ξεκινήσει περίπου τέσσερα χρόνια πριν», είπε η 30χρονη.

Όπως λέει αποκλειστικά στο MEGA, αυτή ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής της.

«Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Νόμιζα ότι θα τρελαινόμουν. Ήταν πολύ επώδυνο και να το συνειδητοποιήσω και να μπω στη διαδικασία να κινηθώ νομικά. Δεν ήταν εύκολο να μπω σε αυτά τα site και να ψάχνω ώρες, τρεις μήνες μου πήρε. Νόμιζα ότι θα χάσω το μυαλό μου. Μου είχε πει ότι ήταν ψυχικά άρρωστος, του προκαλούσε ικανοποίηση και του έβγαινε έμφυτα», ανέφερε η 30χρονη.

«Είναι η μόνη που μπορεί να καταγγείλει όλα αυτά τα γεγονότα που της έχουν συμβεί και δυστυχώς έχει κάνει και πολύ μεγάλο αγώνα για να κατεβάσει όλο αυτό το υλικό γιατί, είναι πάντα παρούσα γιατί επιθυμεί τη δικαίωση της», ανέφερε η δικηγόρος της 30χρονης, Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη.

«Οι κοπέλες να μην ντρέπονται και να μιλάνε. Δεν φταίμε εμείς, ίσως εμπιστευόμαστε εύκολα τους ανθρώπους. Δυστυχώς, είναι κάτι που από εδώ και πέρα θα το βλέπουμε συνέχεια, με την εξέλιξη του ίντερνετ», επισήμανε η 30χρονη.

Η δίκη διεκόπη για αύριο. Το δικαστήριο θα κληθεί να αποφασίσει αν θα εξετάσει την υπόθεση σε βαθμό πλημμελήματος, όπως συνέβη σε πρώτο βαθμό, οπότε και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση με τριετή αναστολή, ή θα γίνει δεκτή η έφεση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, που ζητά να δικαστεί ο πρώην παρουσιαστής για κακούργημα.