Παρήλθε ένας μήνας από τη στιγμή που ο 47χρονος ψαροντουφεκάς, πατέρας τεσσάρων παιδιών, έριξε μια έξτρα βουτιά στα νερά της περιοχής της Ελυγιάς, στη νότια Κρήτη. Αυτή η βουτιά, μπροστά σε φίλο του, ήταν η τελευταία ένδειξη ζωής για τον δύτη. 

Ήταν 11 Οκτωβρίου όταν πήγε για ψαροντούφεκο με το φίλο του, που βγήκε στη στεριά μετά την επιθυμία του 47χρονου να ξαναβουτήσει. 



Οι ώρες περνούσαν, όμως εκείνος δεν έδωσε σημάδια ζωής. Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Το μόνο που βρέθηκε ήταν το ψαροντούφεκό του, σε βάθος 10 μέτρων.

Μέρα με τη μέρα δυστυχώς οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός χάνονται, καθώς στην περιοχή που χάθηκαν τα ίχνη του υπάρχουν ισχυρά ρεύματα.



Εξαφάνιση ψαροντουφεκά στην Κρήτη: "Οι γιοι μου τον θυμούνται και κλαίνε" 


Η σύζυγός του αγνοούμενου ψαροντουφεκά είναι διαλυμένη, αφού περιμένει ένα σημάδι ζωής που δεν έρχεται στη νότια Κρήτη, που περιμένει ένα σημάδι ζωής μαζί με τα τέσσερα παιδιά της που τον ζητούν συνεχώς.

"Πριν μια εβδομάδα είχαμε πάει στο σημείο που είχε χαθεί για να κάνουμε μια παράκληση και τα παιδιά νόμιζαν ότι θα τον συναντήσουν. Είναι πολύ δύσκολο... Τον θυμούνται και τον ζητάνε... Οι μεγαλύτεροι γιοι μου τον θυμούνται και κλαίνε", δήλωσε συντετριμμένη στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Η γυναίκα κάνει έκκληση να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του συζύγου της στην Κρήτη. Η ίδια πιστεύει ότι είτε τον παρέσυραν τα ρεύματα είτε ότι έχει μπλεχτεί σε δίχτυα και δεν γίνεται να εντοπιστεί.