Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη. Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, στη Νέα Φιλαδέλφια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, βρέθηκε δείγμα DNA νεαρού οπαδού της ΑΕΚ σε ένα μαχαίρι στο οποίο είχε βρεθεί και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» μίλησε στο Live News για τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη αναφέρει ότι ανακοίνωσε σήμερα άτυπα η ελληνική αστυνομία ότι βρέθηκε δείγμα DNA νεαρού οπαδού της ΑΕΚ σε ένα μαχαίρι στο οποίο είχε βρεθεί και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη.

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω άντρας είχε συλληφθεί πριν από λίγες μέρες από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους για εμπλοκή σε παλαιότερα επεισόδια στον Βόλο. 

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Στον 35χρονο συλληφθέντα ανήκει το "ορφανό DNA" που βρέθηκε σε μαχαίρι στον τόπο του εγκλήματος

Όπως είχε γίνει γνωστό την ημέρα της σύλληψής του, οι Αρχές θα λάμβαναν δείγμα γενετικού υλικού προκειμένου να έρθει σε αντιπαραβολή με το DNA που είχε βρεθεί σε δύο μαχαίρια, με το ένα μάλιστα να φέρει και το αίμα του Μιχάλη.

Ο συγκεκριμένος οπαδός της ΑΕΚ έτρεχε μαζί με τον Μιχάλη στην προσπάθειά τους να φύγουν από το μένος των Κροάτων χούλιγκαν στην πίσω πλευρά του γηπέδου των «κιτρινόμαυρων». Ενώ έτρεχαν είχε διατυπωθεί η θεωρία ότι κατά λάθος ο συγκεκριμένος οπαδός που κρατούσε μαχαίρι έπληξε τον Μιχάλη Κατσούρη. Θεωρία όμως που δεν αποδείχθηκε.

Αίμα του Μιχάλη Κατσούρη και σε άλλο μαχαίρι Κροάτη

Επιπλέον ο Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσίασε σήμερα στην εκπομπή Live News ότι είχε βρεθεί αίμα του Μιχάλη Κατσούρη και σε ένα άλλο μαχαίρι που ανήκε σε Κροάτη. Το εν λόγω μαχαίρι είχε βρεθεί στην περιοχή της Ριζούπολης, συγκεκριμένα στο άλσος προς την μεριά που είχαν διαφύγει οι Κροάτες.

Στην συνέχεια ο αστυνομικός συντάκτης υπογράμμισε ότι στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ξεκαθαρίζουν «η ανεύρεση DNA στο συγκεκριμένο μαχαίρι δεν σηματοδοτεί ότι εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη».