Αργά το βράδυ της Πέμπτης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή για ακόμη ένα άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το άτομο αυτό φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό, ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε εμπλακεί ξανά στο παρελθόν σε επεισόδια με οπαδικά κίνητρα.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν πρόκειται όμως για τον άνδρα που φέρεται να είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Την ίδια στιγμή, δεν αποκλείεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλοι εμπλεκόμενοι, οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών, ενώ από την ανάλυση των μέχρι στιγμής στοιχείων φέρεται να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται το οπτικό υλικό από τα επεισόδια, ενώ κομβικής σημασίας θεωρούνται τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων. Οι αστυνομικοί μετά τη σχετική άδεια από τις δικαστικές Αρχές για άρση του απορρήτου θα επιχειρήσουν να ανασύρουν δεδομένα που θα δρομολογήσουν άμεσες εξελίξεις.