O αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat και πλέον πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Άκτωρ κ. Αλέξανδρος Εξάρχου, βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με βασικό θέμα στην ατζέντα του την επιτάχυνση των εργασιών αποπεράτωσης του Μετρό, ώστε αυτό να τεθεί σε τροχιά ολοκλήρωσης και να παραδοθεί το ταχύτερο δυνατό από το ελληνικό Δημόσιο.

Μετρό Θεσσαλονίκης: Άμεσα η τοποθέτηση του νέου υπεύθυνου του έργου


Ο κ. Εξάρχου ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, άμεσα η τοποθέτηση του νέου υπεύθυνο του έργου, δεδομένου ότι η Άκτωρ συμμετέχει στην κοινοπραξία κατασκευής, μαζί με τις WEBUILD και HITACHI Rail.

Η άφιξη του κ. Εξάρχου στη Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη ενέργεια που κάνει η νέα διοίκηση της Άκτωρ, μετά την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων της και σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της εξαγοράς της εταιρείας από την Intrakat. Ζητούμενο είναι να αναδειχθεί το γεγονός ότι η αποπεράτωση του Μετρό αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση της εταιρείας, η οποία, όπως επισημαίνεται, αναγνωρίζει τη σημασία του μεγάλου αυτού δημόσιου έργου για το κράτος και τους Θεσσαλονικείς.

Πηγές της Άκτωρ τονίζουν ότι πλέον «στόχος είναι να ανακτηθεί ο χαμένος χρόνος, ώστε να μπει το έργο σε τροχιά ολοκλήρωσης και να παραδοθεί στο Ελληνικό Δημόσιο».