Η φρίκη δεν έχει τέλος στο Ισραήλ. Η εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ έχει ανοίξει βαθιές πληγές κυρίως στον άμαχο πληθυσμό. Η αρπαγή ομήρων από την τρομοκρατική οργάνωση παραμένει το μεγάλο πλήγμα για το Ισραήλ. Την ίδια ώρα εξακολουθεί να ηχεί παγκόσμιος συναγερμός για την απελευθέρωση των ομήρων κι ειδικά για τα παιδιά που έχουν απαχθεί από τη Χαμάς.

Η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη των ανηλίκων που από τις 7 Οκτωβρίου έχουν να δώσουν σημεία ζωής. Για τον λόγο αυτό, η ισραηλινή πρεσβεία στην Ελλάδα δημιούργησε μία ανάρτηση με αριθμητικά στοιχεία για τους αιχμαλώτους με την οποία ζητείται να καταβληθεί προσπάθεια ώστε να επιστρέψουν τα παιδιά στις οικογένειές τους. 

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στο Ισραήλ: Βομβαρδίστηκε το νοσοκομείο Αλ Σίφα στη Γάζα - Αναφορές για μεγάλο αριθμό νεκρών (Προσοχή: Βίντεο με Σκληρές Εικόνες)

Η ισραηλινή πρεσβεία στη χώρα μας, χρησιμοποιώντας το hashtag #BringThemHomeNow (Φέρτε πίσω τα παιδιά μας) και με τη φωτογραφία ενός κοριτσιού ηλικίας δύο ετών που απήγαγαν οι τρομοκράτες, καλεί να γίνει κοινοποίηση της ανάρτησης.

Στη φωτογραφία φαίνεται η Aviv Kats -Asher, γερμανικοϊσραηλινής καταγωγής, η οποία αιχμαλωτίστηκε μετά την εισβολή των τρομοκρατών στην ισραηλινή επικράτεια και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της.