Ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στο γνωστό τράπερ Thug Slime, ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο είχε συλληφθεί στα Σεπόλια, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν δύο μαχαίρια και ένα πιστόλι.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως κανένα από τα τρία αντικείμενα δεν ήταν δικά του και πως ανήκουν στο συνεπιβάτη του αυτοκινήτου. Το Αυτόφωρο Μονομελές δεν φαίνεται να πείστηκε από την εξήγηση που έδωσε ο Thug Slime και επέβαλε την παραπάνω ποινή, μαζί με πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: Τραπ μουσική: Τα µπλεξίµατα µε τον νόµο για γνωστούς εκπροσώπους του είδους, οι στίχοι και οι παραβατικές συµπεριφορές

Γιατί είχε συλληφθεί ο Thug Slime

Θυμίζουμε πως ο τράπερ είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2022. Στο αυτοκίνητό του είχε βρεθεί πιστόλι Zastava με γεμάτο γεμιστήρα (οκτώ σφαίρες), ένα μαχαίρι μήκους 32 εκατοστών και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι τύπου πεταλούδα. Το περιστατικό είχε σημειωθεί επί των οδών Παρασίου και Λιοσίων στον Κολωνό. Ο καλλιτέχνης θα παραμείνει εκτός φυλακής μέχρι και την εκδίκαση της έφεσης.

Δημοσιεύθηκε στην ontime