Τη στιγμή που ένας από τους δράστες πυροβολεί το σπίτι στο Ζεφύρι, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί το 8χρονο αγόρι κατέγραψε βίντεο, το οποίο έρχεται τώρα στο φως δημοσιότητας.

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες που εξετάζει η Αστυνομία και έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Alpha, δείχνει τον έναν δράστη που σημάδεψε προς το σπίτι στο Ζεφύρι με την καραμπίνα.


Διαβάστε επίσης: Ζεφύρι: Παραδόθηκαν οι δράστες της δολοφονίας του 8χρονου, σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα


Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες έξω από το σπίτι στο Ζεφύρι φτάνουν δύο αυτοκίνητα, ένα μαύρο και ένα ασημί. Ένας από τους δράστες βγαίνει από το σπίτι και σημαδεύει. Οι φυλλωσιές ωστόσο καλύπτουν τους υπόλοιπους δράστες και το σημείο των πυροβολισμών.

Μέσα σε δευτερόλεπτα ο δράστης επιστρέφει στο αυτοκίνητο και τα δύο οχήματα τρέπονται σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Η κάμερα κατάφερε να πιάσει τους τρεις επιβάτες.

Μετά από 20 λεπτά έφτασαν τα περιπολικά στο  Ζεφύρι. Ήδη έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις ατόμων 22, 30, 26 και 22 ετών, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ενώ οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στο Ζεφύρι: Η μητέρα του νεκρού παιδιού υπέδειξε τους δράστες - Φόβοι στην ΕΛΑΣ για αντίποινα μετά τη δολοφονία

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κύριος Γ. Μπαρκαγιάννης κάνει λόγο για δομημένης ανθρωποκτονίας πράξη, αφού οι δράστες παρακολουθούσαν το σπίτι.