Τις ευχές του για τον γάμο τους στο Στέφανο Κασσελάκη και στον Τάιλερ έδωσε ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε τόσο για το γάμο, όσο όμως και για τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη και τον χαρακτήρα του. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε «απρόβλεπτο» τον Στέφανο Κασσελάκη, σημειώνοντας  «γι’ αυτό πρέπει να τον φοβούνται».

Αναφερόμενος στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ, ο θείος του ευχήθηκε μέσω του Alpha ότι τα παιδιά να ζήσουν ευτυχισμένα «και να είναι αληθινοί, πραγματικοί και ό,τι ποθούν (να έχουν). Να είναι ευτυχισμένος, να είναι αληθινό και ας είναι… με όποιον θέλει ας είναι».

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Ο γάµος της χρονιάς στη Νέα Υόρκη

Για το πώς άκουσε την αδελφή του, απάντησε: «Ήταν συγκινημένη και εννοείται χαρούμενη. Πάντα σε τέτοιες στιγμές συγκινούνται οι γονείς. Να βλέπουν τα παιδιά τους να είναι ευτυχισμένα».

Θείος Στέφανου Κασσελάκη: «Μου αρέσει να ξαφνιάζει τον κόσμο»

Σε ερώτηση για το εάν ήθελε να είναι δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη και εκείνος σε εκείνη τη στιγμή, απάντησε: «Ναι, ναι. Θα ήθελα να είμαι. Γιατί από τα μικρά του βήματα τον έχω ζήσει. Ερχόταν πάνω στη Ριτσώνα, στον παππού που ήταν το πατρικό, τα καλοκαίρια που ήταν μικρός. Μακριά τώρα είναι, μου έλειψε βέβαια, θα ήθελα να είμαι εκεί πέρα, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Ήταν υπερατλαντικό ταξίδι, Εγώ δεν μπορώ τόσο ταξίδι.

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Το πολυτελές σπίτι του στο Μαϊάμι - Η αξία του ακινήτου και το ενοίκιο

«Ήταν κλειστό, ήταν και ξαφνικό. Αυτό έχει αξία, που ήταν ξαφνικό. Μας ξάφνιασε όλους. Μου αρέσει να ξαφνιάζει ο Στέφανος τον κόσμο. Είτε στα προσωπικά του, είτε στα πολιτικά του, είτε οπουδήποτε. Το έχει αυτό. Είναι απρόβλεπτος, γι’ αυτό πρέπει να τον φοβούνται», ανέφερε ο ίδιος.

<