Τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρέμβαση - «βόμβα» του πρώην πρωθυπουργού και πρώην πρόεδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, δύο ώρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου του κόμματος, σχολίασε ο Ιωάννης Κασσελάκης, θείος του Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο MEGA.

Μάλιστα, ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σκληρή κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα.  «Με πάρα πολύ σεβασμό σε έναν πρώην πρωθυπουργό, πριν από ένα συνέδριο δεν πετάμε φέιγ βολάν. Αν θέλουμε να πούμε κάτι βγαίνουμε και το λέμε. Να σας το πω διαφορετικά, δύο ώρες πριν τον γάμο δεν καθόμαστε να σχολιάζουμε τη νύφη και τον γαμπρό» ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αν ο κος Τσίπρας δύο ώρες πριν το συνέδριο θεωρεί ότι πρέπει να βάλει την υπογραφή του, έχει και τη γνώση και την εμπειρία, άρα κάτι περισσότερο ξέρει από εμάς».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czd5uumx6s3t)

Ιωάννης Κασσελάκης: «Ο Στέφανος Κασσελάκης σαν πρόεδρος έχει φέρει μία άλλη άποψη για τη δημιουργία και τη λειτουργεία του κόμματος, με νέες ιδέες»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν προϊόν της εποχής, δεν είχε τη δομή κόμματος. Υπήρχαν και υπάρχουν ομαδούλες. Δική μου άποψη είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης σαν πρόεδρος έχει φέρει μία άλλη άποψη για τη δημιουργία και τη λειτουργεία του κόμματος, με νέες ιδέες, που ενδεχομένως πολύς κόσμος εκεί μέσα δεν μπορεί να τις χωνέψει. Υπάρχει μία διαφορετική άποψη των στελεχών, γιατί έχουμε παλιά και νέα στελέχη. Έχει υποστεί πάρα πολλούς ακρωτηριασμούς, δεν ξέρω κατά πόσο θα ωφελήσει να ζήσει κι άλλον έναν».

Όπως τόνισε ακόμη ο Ιωάννης Κασσελάκης, πίσω από την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα δεν βλέπει την επάνοδό του.

«Αισθάνομαι ότι και αυτός δεν έχει τα ερείσματα που είχε στο παρελθόν στη βάση του κόμματος. Δεν μπορεί να μιλάει ο Τσίπρας για ναρκισσισμό, θυμάστε με ποιον τρόπο εξελέγη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ιωάννης Κασσελάκης

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως «κλειδώνει» η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη για την προεδρία του κόμματος, ο Ιωάννης Κασσελάκης ανέφερε πως έχει δυνατότητες και είναι στέλεχος με αναγνωρισιμότητα, ωστόσο τόνισε πως «οι αγώνες παίζονται μέχρι το ενενήντα».