O άνδρας από το Περαμα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τον σκύλο του χτυπώντας τον με μυγοσκοτώστρα, συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες, την ώρα που οι καταγγελίες εναντίον του αυξάνονται.

Πέραμα: "Την έφτιαξα για να τα πανικοβάλω"

Ο  Σταύρος Τουλιπάκης, ιδιοκτήτης των σκύλων, λέει: «Έχω φτιάξει αυτή την αυτοσχέδια μυγοσκοτώστρα που δεν πονάει, μόνο και μόνο για να τα πανικοβάλλω».

"Όπως ο πατέρας φροντίζει τα παιδιά του"

Η σύλληψη μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση κουταβιού με μυγοσκοτώστρα και το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει, τον κάνουν κατά διαστήματα έξω φρενών, μιας και ο ίδος πιστεύει πως λειτουργεί ως πατέρας που φροντίζει τα παιδιά του. Κάποιοι όμως δεν τον καταλαβαίνουν.

«Προσπαθώ να συνετίσω ”τα παιδιά” μου να μην σκοτωθούν». Μέσα στο σπίτι του στο Πέρασμα υποδέχεται το LIVE NEWS. Όλα αυτά όμως την ώρα που οι σε βάρος του καταγγελίες συνεχίζονται.

Σκυλί δεμένο στο μπαλκόνι καταγγέλλουν φιλοζωικές

Φιλοζωικές της περιοχής δείχνουν φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται ένα σκυλί να παραμένει δεμένο στην αυλή του σπιτιού με συρματόσχοινο.

Η κυρία Σταματάκου λέει πως τις τελευταίες μέρες δέχεται απειλές από τον ιδιοκτήτη των ζωών. «Μετά την δημοσίευση του περιστατικού μου στέλνει απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στα μέσα κοινωνική δικτύωσης».

Για πόλεμο λάσπης κάνει λόγο ο ιδιοκτήτης των σκυλιών

Ο ίδιος πάλι, κάνει λόγο για ένα πόλεμο λάσπης από κάποιους που θέλουν να του πάρουν τα ζώα. Έντονα ενοχλημένος, με τον θόρυβο από τα ζώα την ώρα της συνέντευξης να τον εκνευρίζει ακόμα περισσότερο.

Στο μυαλό του έχει σχέδια για το μέλλον. Τα σκυλιά, όπως επιμένει, είναι η ίδια του η ζωή.

Η σύλληψη και το πρόστιμο

Οι διαδικασίες για τη σύλληψη του ιδιοκτήτη ξεκίνησαν μετά από ένα συγκεκριμένο βίντεο.

Μετά από τη σύλληψή του αφέθηκε ελεύθερος, του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000€ και σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς.

Υπενθυμίζεται πως στην έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα δέκα μικρά κουτάβια που μεγαλώνει σπίτι του δεν είχαν μικροτσίπ, όπως ορίζει ο νόμος.