Σοκ προκάλεσε στο Πέραμα η είδηση για την κακοποίηση σκύλου από έναν άνδρα. Το περιστατικό στο Πέραμα καταγράφηκε από κάμερα. Το υλικό εξετάστηκε από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές του Περάματος με αποτέλεσμα ο δράστης να ταυτοποιηθεί.

Πρόκειται για έναν 38χρονο άνδρα, κάτοικο Περάματος. Ειδικότερα, ο 38χρονος ημεδαπός προσήχθη το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περάματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς.

Μετά από καταγγελία στην ανωτέρω υπηρεσία και διερεύνηση του εικονοληπτικού υλικού που απεικονίζει άνδρα να μεταχειρίζεται βάναυσα ζώο συντροφιάς, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου δράστη.

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστική ομολογία ζωολόγου στην Αυστραλία: Βίασε και βασάνισε πάνω από 40 σκύλους

Ανωτέρω αστυνομικοί που επελήφθησαν της υπόθεσης, εντόπισαν τον 38χρονο και τον οδήγησαν στην αστυνομική υπηρεσία, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω πράξης.

Από την προανακριτική έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω πράξεις προ διημέρου στην οικία του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ ενημερώθηκαν συναρμόδιες υπηρεσίες για περαιτέρω ενέργειες.

Ο δράστης στο Πέραμα που φαίνεται να χτυπάει το άτυχο σκυλί έχει ήδη συλληφθεί. Αυτή τη στιγμή δίνει κατάθεση.

Δημοσιεύτηκε από Σταματίνα Σταματάκου στις Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023