Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Ζεφύρι, καθώς θύμα βεντέτας ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά φαίνεται πως ήταν το 8χρονο παιδί που έπεσε χθες Σάββατο νεκρό, έπειτα από πυροβολισμούς στο σπίτι του.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στο Ζεφύρι: Νεκρό 8χρονο παιδί από επεισόδιο με πυροβολισμούς - Αναζητούνται δύο άτομα

Το χρονικό της τραγωδίας στο Ζεφύρι

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Μαρίνου Αντύπα στο Ζεφύρι, όταν το παιδί έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του και δέχτηκε τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δράστες ήταν δύο. Επέβαιναν σε διαφορετικά οχήματα, και σταμάτησαν έξω από το σπίτι της οικογένειας του παιδιού και άρχισαν να πυροβολούν με ένα κυνηγετικό όπλο και ένα εννιάρι πιστόλι.

Το παιδί που έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή δέχτηκε τους πυροβολισμούς και έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους και εξαφανίστηκαν.

Οι γονείς του 8χρονου από το Ζεφύρι που άκουσαν τους πυροβολισμούς, βγήκαν από το σπίτι και βγήκαν τον 8χρονο αιμόφυρτο. Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν «γροθιά» στο στομάχι.

Άμεσα έφτασε στο σημείο τζιπ της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.

Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η αστυνομία γνωρίζει ποιοι είναι οι δράστες και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Σημειώνεται πως η οικογένεια των δραστών με την οικογένεια του άτυχου 8χρονου είχαν στο παρελθόν διαφορές που οδήγησε στο τραγικό περιστατικό.

Διαβάστε ακόμα: Πυροβολισμοί στο Ζεφύρι: Στο νοσοκομείο “Αγλαϊα Κυριακού” το 8χρονο παιδάκι που έπεσε νεκρό

Η ιατροδικαστική εξέταση στον 8χρονο θα δείξει αν το θανατηφόρο τραύμα προήλθε από το κυνηγετικό όπλο ή το εννιάρι πιστόλι.