Εκτός φυλακής βρίσκεται ο «ξανθός μάγος» που κατηγορείται για υπόθεση βιασμού ανηλίκου, με θύμα την βαφτισιμιά του στη Χαλκιδική. Ο 78χρονος αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι το παιδί τον κατήγγειλε ψευδώς, επειδή αρνήθηκε να του δώσει χρήματα, όταν εκείνο του ζήτησε.

«Αυτό το κορίτσι άλλα έλεγε, άλλα εννοούσε, άλλα έκανε και δεν μπορούσες να βγάλεις άκρη. Σε ό,τι αφορά το περιστατικό, φταίνε οι γονείς του που το άφησαν από 12 χρονών να μπλέξει με ναρκωτικά και αντί να την κλείσουν στο ψυχιατρείο, έκλεισαν εμένα στη φυλακή» είπε στην αρχή για τις καταγγελίες ο 78χρονος «ξανθός μάγος» από τη Χαλκιδική, μιλώντας στο Star.

Χαλκιδική: «Μου ζητούσαν 2.000 ευρώ» λέει ο «ξανθός μάγος»

«Μου ζητούσαν να τους δώσω 2.000 ευρώ μαζί με τον φίλο της, για να πάρουν ουσίες, να πουλήσουν και να κρατήσουν γι' αυτούς. Εγώ τους είπα πως δεν είχα να τους δώσω, αλλά και να είχα, δεν θα τους έδινα γιατί αν τους έπιαναν, θα οδηγούσαν σε εμένα. Ούτε να το σκεφτείς, ούτε να μου το πεις ποτέ ξανά αυτό» πρόσθεσε για τις καταγγελίες βιασμού.

Ο 78χρονος πρόσθεσε, επίσης, πως τον πλησίασε η βαφτισιμιά του και φέρεται να τον απείλησε, λέγοντάς του πως εάν δεν της έδινε τα χρήματα που ζητούσε, θα πήγαινε στις Αρχές και θα έκανε καταγγελία για βιασμό, υποστηρίζοντας πως της έριξε κάτι στο ποτό.

Η σύζυγος του 78χρονου συμπλήρωσε πως υπήρξαν αρκετές αντιφάσεις στην κατάθεση της 16χρονης από την Χαλκιδική, καθώς στην αρχή φέρεται να είπε στην ΕΛΑΣ πως ο 78χρονος τη βίασε ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι απλά τη χάιδεψε.

Με πληροφορίες από Star