Στο πλευρό του 78χρονου Γρηγόρη Παπαϊωάννου, γνωστού ως «Ξανθός Μάγος», βρίσκεται η σύζυγός του, η οποία επιμένει στην αθωότητά του και δεν δέχεται ότι ο επί 55 χρόνια σύζυγός της βίασε τη 16χρονη βαφτισιμιά του.

Ειδικότερα, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του δηλώνουν ότι οι καταγγελίες εις βάρος του από τη βαφτισιμιά του είναι στημένες.

Μάλιστα, η σύζυγός του μίλησε στο T-live, υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας με τον οποίο έχουν περάσει 55 χρόνια κοινής ζωής είναι αθώος.

 «Ο άνδρας μου είναι αθώος. Είμαστε 55 χρόνια μαζί, ήμασταν ένα χαρούμενο και καλό ζευγάρι. Υπήρχε συνεννόηση, ποτέ δεν μου έδωσε δικαίωμα για τίποτα. Εντιμότατος, όλος ο κόσμος τον αγαπούσε και τον αποκαλούσε “μαγούλη”. Μικροί και μεγάλοι. Κλαίει σαν μωρό παιδί, δεν μπορεί να το διαχειριστεί αυτό το πράγμα. Υποφέρει πάρα πολύ, γιατί έχει και πολλά προβλήματα υγείας», σημείωσε η σύζυγός του.

 Στη συνέχεια, η σύζυγός του πρόσθεσε: «Αυτός ο άνθρωπος αγωνίστηκε από μικρό παιδάκι να κάνει μία καριέρα, να χτίσει ένα όνομα, το οποίο υπερασπιζόταν πάρα πολύ, γιατί ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος. Ζούσε για τη δουλειά και την οικογένειά του. Πρώτα να μάθουμε αν είναι βιαστής ή όχι και μετά να τον κατηγορήσουν, να τον καταδικάσουν, να τον κρεμάσουν. Αλλά αν είναι αθώος, τι απολογία θα δώσουν σε αυτόν τον άνθρωπο;».

 Η σύζυγος του «Ξανθού Μάγου» έκανε λόγο για ένα καλά στημένο κόλπο και ότι ο άνδρας της είναι αγνός. «Όλη η οικογένεια είναι μπλεγμένη σε αυτό, όλοι ήταν ενήμεροι. Ήταν στημένο πράγμα, όπως ήταν στημένο και πριν από 10 χρόνια. Το συμβάν το γνωρίζω προσωπικά και ο άνθρωπος αυτός έκλαιγε με μαύρο δάκρυ μαζί με τη γυναίκα του. Προχθές έμαθα ότι ακριβώς το ίδιο συμβάν το έχει κάνει σε άλλα δύο άτομα στην περιοχή μας. Εκβιασμό. Ζητούσαν λεφτά, τώρα αυτοί πλήρωσαν, αυτήν την εκφόβισαν και το σταμάτησε, δεν ξέρω».