Συνοδεία αστυνομικών έκανε την εμφάνισή του στο χωριό Σταγιάτες Πηλίου ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, το πρωί της Παρασκεύης προκειμένου να ηρεμήσει τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει για τα σχέδια ιδιωτικοποίησης του νερού.

Ο ίδιος, ωστόσο, μάλλον δεν ευχαριστήθηκε την επίσκεψή του καθώς, αφού κατηγόρησε τους κατοίκους ότι έχουν κάνει κατάληψη στο μουσείο της περιοχής και ότι δεν αφήνουν τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας να μπει στο κοινοτικό γραφείο, τα «άκουσε» για τα καλά από τους κατοίκους που άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν μαζικά.

Μάλιστα, όπως φαίνεται, ο ίδιος ξεκίνησε τους καβγάδες αποκαλώντας «κοπρίτες» τους κατοίκους της περιοχής για να πάρει την ανάπτηση «τσαμπουκάδες όχι στις Σταγιάτες» και «φύγε ρε κοπρίτη!».

«Θα αλλάξουμε τις κλειδαριές και αν συνεχίσουν να παρανομούν υπάρχουν οι αναφορές και το αυτόφωρο. Ας το καταλάβουν όλα αυτά είναι ιδιοκτησία της πόλης, δεν τους ανήκει τίποτα», είπε ο δήμαρχος Βόλου για να συμπληρώσει απέναντι στους... κατοίκους του χωριού ότι «το χωριό δεν είναι ιδιοκτησία σας». Σημειώνεται ότι, φεύγοντας από το χωριό, συνέχισε τη ρητορική του περί «ακραίων στοιχείων».

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο: