Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
sxoleio_taksi
Ελλάδα

Bόλος: Ποια σχολεία λειτουργούν τη Δευτέρα και ποια παραμένουν κλειστά

Ανακοίνωση από το Δήμο Βόλου για τη λειτουργία των σχολίων από την ερχόμενη εβδομάδα

O δήμαρχος ΒόλουΑχιλλέας Μπέος, αποφάσισε την επαναλειτουργία των σχολείων της περιοχής από την προσεχή Δευτέρα 2 Οκτωβρίου με ελάχιστες εξαιρέσεις. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στα σχολεία της περιφέρειας του Δήμου η λειτουργία θα γίνει για όσα υπάρχει προσβασιμότητα, ενώ τα άλλα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας.

Στους μαθητές θα διατεθεί δωρεάν εμφιαλωμένο νερό, με μέριμνα του Δήμου


Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου


Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, με απόφαση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, τα σχολεία στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Βόλου από τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου θα λειτουργήσουν κανονικά, στη συντριπτική τους πλειονότητα.

Δεν θα λειτουργήσουν το 6ο Λύκειο και τα 7ο και 9ο Γυμνάσια Βόλου, όπως και το ΕΕΕΚ και το 4ο Γυμνάσιο, στη Νέα Ιωνία, λόγω προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση του κτηρίου και το ΙΕΚ και το 4ο ΕΠΑΛ στο Φυτόκο, λόγω σοβαρών ζημιών σε αίθουσες του κτηρίου.

Στα σχολεία της περιφέρειας του Δήμου η λειτουργία θα γίνει για όσα υπάρχει προσβασιμότητα, ενώ τα άλλα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας.

Σε όλα τα σχολεία που θα λειτουργήσουν έχει διασφαλιστεί η υδροδότηση και η ηλεκτροδότησή τους, ενώ στους μαθητές θα διατεθεί δωρεάν εμφιαλωμένο νερό, με μέριμνα του Δήμου. Ενδεχόμενα μικροπροβλήματα που θα προκύψουν θα αντιμετωπιστούν άμεσα, στη διάρκεια της εβδομάδας.

Καλή σχολική χρονιά, με πρόοδο και υγεία.