Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία του Πύργου Ηλείας, αλλά και η 18χρονη κοπέλα που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν… 94χρονο! Η 18χρονη από τον Πύργο περιέγραψε τα όσα απαράδεκτα της συνέβησαν από την παρενόχληση που υπέστη από τον ηλικιωμένο άνδρα. Από τις ορέξεις του 94χρονου η κοπέλα κατάφερε να γλιτώσει, καθώς το έβαλε στα πόδια και αναζήτησε βοήθεια από τους ανθρώπους στην κοντινή εκκλησία της περιοχής. Το περιστατικό έχει καταγγελθεί από την κοπέλα στις αστυνομικές Αρχές. Ύστερα από έρευνα που έγινε από την Αστυνομία και εφόσον δόθηκε και η περιγραφή του 94χρονου, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, η 18χρονη κοπέλα βρισκόταν περίπου στις δέκα το πρωί της Παρασκευής (29.9.2023) στην κεντρική πλατεία της πόλης του Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, η νεαρή κοπέλα καθόταν στα παγκάκια του λόφου του Επαρχείου στον Πύργο, όταν την πλησίασε ένας υπερήλικας.

Όπως κατήγγειλε η ίδια στις Αρχές, ο 94χρονος ήταν ιδιαίτερα ευγενικός αρχικά και φέρεται να έπιασε κουβέντα με την κοπέλα, που και εκείνη από ευγένεια προς τον μεγαλύτερο απάντησε. Λίγο αργότερα, όμως, οι διαθέσεις του 94χρονου άλλαξαν και ο ίδιος έγινε πιο επιθετικός και διαχυτικός με τη 18χρονη κοπέλα. Όπως αναφέρει η ίδια η κοπέλα, ο υπερήλικας φέρεται να πήγε ένα βήμα παραπέρα και να χάιδεψε την κοπέλα στην πλάτη και το πόδι, ζητώντας της να τη φιλήσει.

Τότε η 18χρονη «πάγωσε» και έντρομη από την κίνηση του 94χρονου σάτυρου πετάχτηκε από το παγκάκι και έτρεξε προς τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, προκειμένου να ζητήσει εκεί βοήθεια.

Οι άνθρωποι που ήταν εκεί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., αφού ενημερώθηκαν για την περιγραφή του 94χρονου, τον αναζήτησαν και τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που έχει αναλάβει και την προανάκριση της υπόθεσης.