Μια οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε ύστερα από οκτώ μήνες εξονυχιστικής έρευνας στο Παγκράτι, με την αστυνομία να συλλαμβάνει μια 74χρονη για τη δολοφονία του 82χρονου συζύγου της, τον Νοέμβριο.
Ο 82χρονος είχε βρεθεί νεκρός εντός της οικίας του, στις 21 Νοεμβρίου το 2020.

Οι αστυνομικοί που είχαν φτάσει στο σημείο την ημέρα του περιστατικού, κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Παρότι η 74χρονη γυναίκα τους ανέφερε ότι ο σύζυγος της με τον οποίο έχουν αποκτήσει και παιδιά, πέθανε μέσα στο σπίτι ενώ βρίσκονταν μόνος του, από τη νεκροτομή που έγινε αλλά και από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 82χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από στραγγαλισμό, ενώ μέσα στο διαμέρισμα υπήρχε κι άλλο άτομο.

Έτσι όλα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, έδειχναν ότι δράστις του στυγερού εγκλήματος της 21/11/2020 ήταν η 74χρονη σύζυγός του, για την οποία εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθη χθες (20-7-2021) από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η 74χρονη πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 74χρονη που δεν ομολόγησε την πράξη της, πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε αγωγή την οποία διέκοψε το 2015. Παρότι οι γιατροί που την παρακολουθούσαν είπαν ότι η κατάσταση της υγείας της δεν πήγαινε καλά, εκείνη συνέχιζε να μην παίρνει τα φάρμακά της.

Η 74χρονη οδηγήθηκε στον ανακριτή ο οποίος τελικά διέταξε την προφυλάκισή της.

Προσπάθησε με κρέμα να καλύψει τις κοκκινίλες

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι η δράστις, προκειμένου να καλύψει τις κοκκινίλες από τον λαιμό και το πρόσωπο του άνδρα της που προκλήθηκαν από τον στραγγαλισμό, του είχε βάλει κρέμα, ενώ με χλωρίνη προσπάθησε να σβήσει όλα τα ίχνη που θα πρόδιδαν την αποτρόπαια πράξη της.