Για το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή μίλησε η 19χρονη Ελεονώρα, η οποία περιέγραψε στον Alpha πώς συνέβη το ατύχημα που της στέρησε την όραση από το αριστερό της μάτι. «Η μαμά μου με στήριξε πολύ. Η ψυχολόγος, η υπομονή και η συνήθεια έπαιξαν ρόλο», είπε μεταξύ άλλων.

«Είχα βγει με την κολλητή μου, ήρθε ο φίλος μου με τη μηχανή του στις 06:30 το πρωί να με πάρει. Ανέβηκα, λίγα μέτρα πιο κάτω πέσαμε», είπε η 19χρονη Ελεονώρα, μιλώντας για το τροχαίο.

«Έχω χάσει την όρασή μου από το αριστερό μου μάτι, είμαι με μία καρωτίδα. Έσπασα λεκάνη και ισχίο και δεν ακούω καλά από τα αριστερά», εξομολογήθηκε η 19χρονη που έμεινε για δύο μήνες στο νοσοκομείο, προσπαθώντας να αναρρώσει από τα βαριά τραύματά της.

Η 19χρονη Ελεονώρα αποκάλυψε επίσης ότι είχε τρέλα με τις μηχανές, αλλά είχε δεύτερες σκέψεις για το αν θα έπρεπε να ανέβει στο μηχανάκι του φίλου της. «Δεν θυμάμαι τι έγινε, έπεσα σε κώμα. Ούτε ξέρουμε τι έγινε», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας για το τροχαίο.

«Η μαμά μου με στήριξε πολύ. Η ψυχολόγος, η υπομονή και η συνήθεια έπαιξαν ρόλο. Η όραση δεν μπορεί να αποκατασταθεί, εξωτερικά, ναι, θα μπορούσε να αποκατασταθεί η όψη», πρόσθεσε η 19χρονη που έχασε τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και δεν πέρασε στην κτηνιατρική σχολή που τόσο επιθυμούσε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Με πληροφορίες από Alpha