Ο 27χρονος που κατηγορείται για την παράσυρση και την εγκατάλειψη της 21χρονης Έμμας στη Θεσσαλονίκη μίλησε πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή και ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, ενώ εξήγησε τον λόγο που δεν σταμάτησε να τη βοηθήσει.

«Ήταν σκοτεινά, δεν πρόλαβα να αντιδράσω και δεν είχα χαρτιά ούτε δίπλωμα οδήγησης», ήταν η δικαιολογία που έδωσε ο 27χρονος κατηγορούμενος για τον θάνατο της Έμμας, που μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μέσα από τη φυλακή.

«Ήμουν μαζί με τη φίλη μου, που μου ζήτησε να την κατεβάσω μέχρι τα Λαδάδικα. Ήταν μετά τις 12, είχε αρχίσει να βρέχει και λίγο. Περίμενα σταματημένος σε φανάρι. Όταν άναψε πράσινο, ξεκίνησα και σε ένα σκοτεινό σημείο βγήκε ξαφνικά η συγχωρεμένη η Έμμα. Δεν έβαλα ποτέ όπισθεν όπως λένε», υποστήριξε και είπε ότι έπαθε σοκ, γι' αυτό και δεν σταμάτησε.

«Δεν είχα χαρτιά, ούτε δίπλωμα οδήγησης. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο και του είπα τι έγινε. Του είπα να καλέσει ασθενοφόρο και έφυγα από εκεί. Την επόμενη ημέρα κατάλαβα τι έκανα... Τρόμαξα, δεν ήξερα τι να κάνω... Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα, δεν ήξερα τι να κάνω... Ήμουν σε κατάσταση σοκ».

«Αυτό που περνάει αυτή η μάνα, έχει σε όλα δίκιο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς νιώθει, έχει χάσει ένα παιδί», δήλωσε.

Η αντίδραση της μητέρας


Η μητέρα της Έμμας άκουσε όσα είπε ο κατηγορούμενος και σχολίασε στην εκπομπή: «Είναι εν δυνάμει δολοφόνος! Έτρεχε με 100 χλμ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τόσο κόσμο. Κανείς δεν είναι δολοφόνος, μέχρι να γίνει δολοφόνος. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω αν τον δω στον δικαστήριο», είπε η κ. Κέλλυ.

Η υπόθεση εκδικάζεται στις δικαστικές αίθουσες στις 7 Νοεμβρίου.