Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τη δολοφονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (15/09) στον Πειραιά σε υπαίθριο πάρκινγκ, όταν ένας 68χρονος με καραμπίνα αφαίρεσε τη ζωή από τον 39χρονο εργαζόμενο του χώρου και πατέρα τριών παιδιών.

Συντετριμμένος ο αδελφός του 39χρονου Βαγγέλη μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (18/09) στο MEGA. «Ο αδελφός μου δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα γι' αυτόν τον άνδρα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο τύπος που παρίστανε τον “Ράμπο”. Δούλευε πέντε χρόνια σε αυτό το πάρκινγκ ο αδελφός μου. Στη γειτονιά ήταν πολύ αγαπητός», δήλωσε ο αδερφός του θύματος.

«Μάθαμε αργότερα πως ο δολοφόνος του αδελφού μου τα είχε βάλει με όλη τη γειτονιά. Τι να ζητήσουμε σαν οικογένεια; Χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος με τρία μικρά παιδιά. Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Περιμένουμε ακόμα να κηδέψουμε τον αδελφό μου», συμπλήρωσε ο αδερφός του θύματος.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: 

Υπενθυμίζεται ότι το φονικό στον Πειραιά σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (15/09), σε υπαίθριο πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους. Ο 68χρονος κατέβηκε από το διαμέρισμά του, κρατώντας στα χέρια του μία καραμπίνα και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον 39χρονο δύο φορές. Στη συνέχεια, ο δράστης έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος ψύχραιμος -σαν να μη συνέβη τίποτα- και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του. Λίγο αργότερα, ο 68χρονος συνελήφθη και ύστερα από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, αναμένεται να απολογηθεί αύριο (19/09) ενώπιον του ανακριτή.