Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από το νέο φονικό που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (15/09) στον Πειραιά σε υπαίθριο πάρκινγκ, όταν ένας 68χρονος με καραμπίνα αφαίρεσε τη ζωή από τον 39χρονο εργαζόμενο του χώρου και πατέρα τριών παιδιών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή που ο ηλικιωμένος δολοφόνησε τον 39χρονο υπάλληλο του πάρκινγκ είπε: «Επιτέλους, τον ”τελείωσα”, επιτέλους τον σκότωσα». Το θύμα έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο και λίγο μετά έγινε γνωστό πως υπέκυψε στα τραύματά του.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερη λόγια για τον 39χρονο άνδρα που εργαζόταν ως παρκαδόρος στο πάρκινγκ επί της οδού Πραξιτέλους, στον Πειραιά. Περιγράφουν το θύμα της άγριας δολοφονίας ως έναν άνθρωπο που δεν έδινε ποτέ δικαιώματα και πάντα ήταν με το χαμόγελο.

eglima_peiraias1
eglima_peiraias2
eglima_peiraias3
eglima_peiraias4

Βίντεο-«ντοκουμέντο» από τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας

Βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από κάμερα ασφαλείας, δείχνει την ωμότητα με την οποία ο δολοφόνος πυροβόλησε δύο φορές τον 39χρονο.

Το στιγμιότυπο δείχνει έναν άνδρα που πυροβολεί το θύμα του χωρίς δισταγμό και έπειτα φεύγει χωρίς να αποτυπώνεται οποιαδήποτε ταραχή για τη δολοφονία του υπαλλήλου του πάρκινγκ.

Δείτε το βίντεο:


Αντιλήφθηκε τον κίνδυνο

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο 39χρονος μόλις αντιλήφθηκε ότι διατρέχει κίνδυνο επικοινώνησε με έναν συνάδελφό του και του είπε «Κώστα, τρέξε», λίγο πριν τραυματιστεί θανάσιμα από τα σκάγια της καραμπίνας του 68χρονου.

Δείτε εικόνες: 

dolofonia39xronou_peiraias1
dolofonia39xronou_peiraias2
dolofonia39xronou_peiraias3
dolofonia39xronou_peiraias4


«Είχαμε χρόνια προστριβές»

Ο δράστης -που έχει συλληφθεί- και το θύμα φαίνεται πως είχαν έρθει και στο παρελθόν σε διαπληκτισμό. Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι όταν ο 68χρονος έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Πυροβόλησε τον 39χρονο και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του

Ο 68χρονος σήμερα διαπληκτίστηκε για ακόμα μια φορά με τον 39χρονο υπάλληλο, στη συνέχεια κατέβηκε με την καραμπίνα από την πολυκατοικία όπου διέμενε -δίπλα από το πάρκινγκ- σημάδευσε τον άτυχο υπάλληλο και τον πυροβόλησε.

Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση ο 68χρονος ατάραχος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και λίγο αργότερα παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Σε βίντεο-«ντοκουμέντο», που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, καταγράφεται η στιγμή που ο ηλικιωμένος βγαίνει από το σπίτι του με το όπλο στα χέρια και έπειτα η ΕΛΑΣ τον συλλαμβάνει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο: 

Το όπλο που είχε στην κατοχή του ο δράστης για την τέλεση του εγκλήματος ήταν παράνομα στην κατοχή του. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια παλιά καραμπίνα, σχεδόν σκουριασμένη που την είχε ο κρατήσει ο δράστης από την εποχή του πατέρα του.

Γνωστός για τους καβγάδες του ο 68χρονος

Σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο 68χρονος δράστης είναι γνωστός στη γειτονιά για τα προβλήματα που δημιουργούσε ενώ όπως έχουν καταθέσει δυο επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα στη περιοχή δεν ήθελε τα πάρκινγκ στη γειτονιά.

Ο 68χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.