Σόκαρε το πανελλήνιο η δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, η κηδεία του οποίου έγινε σήμερα στην Κρήτη, στην πατρίδα του στην οποία δεν κατάφερε να φτάσει όταν θέλησε να ταξιδέψει από τον Πειραιά, επειδή κάποιοι τον πέταξαν στην θάλασσα.

Οι αντιδράσεις των πολιτών για την απάνθρωπη ενέργεια του πληρώματος απέναντι στον 36χρονο Αντώνη δεν σταματούν, ούτε στον Πειραιά, ούτε στην Κρήτη. Σήμερα πολίτες που διαμαρτύρονταν για την δολοφονία του Αντώνη, εισέβαλαν στο πλοίο Blue Star στη Σύρο.

Ειδικότερα, την έντονη διαμαρτυρία τους, εξέφρασαν δεκάδες πολίτες στο λιμάνι της Σύρου, έξω ακριβώς από τον καταπέλτη εισόδου, του οχηματαγωγού επιβατηγού πλοίου Blue Star Paros, το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου.

Κρατώντας πανό στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα, οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την δολοφονία του 36χρονου η οποία συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

@kondylas_m Οι διαδηλωτές μπαίνουν στο Blue Star για τον Αντώνη .. 🙏🏻 #syros #mobilization #demonstration #antonis #death #ship #bluestar #port #cyclades24 #kondylas #foryou ♬ original sound - Μιχάλης Κονδύλας