Τις πληγές του μετρά ο Βόλος από το πρωί της Τετάρτης (06/09), μία μέρα μετά την ακραία και πρωτοφανή βροχόπτωση στην ευρύτερη περιοχή.

Η κακοκαιρία «Daniel», που έπληξε την περιοχή και εκδηλώνεται πλέον στην υπόλοιπη Θεσσαλία με φοβερή ένταση, προκάλεσε καταστροφές σε περιουσίες και υποδομές.

Η μεγαλύτερη τραγωδία, ωστόσο, εκτυλίχθηκε με τον θάνατο κτηνοτρόφου στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, καθώς ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από μάντρα όταν πήγε να ταΐσει τα ζώα του, πρωί της Δευτέρας (04/09).

Μέχρι τις 09.45 το πρωί της Τρίτης, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, υπήρχαν τρεις αγνοούμενοι. Ένας εξ αυτών, ο 42χρονος οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στη συνοικία της Αγίας Αικατερίνης μαζί με τον γιο του. Ο ανήλικος πρόλαβε και εγκατέλειψε το όχημα, όχι όμως και ο οδηγός, ο οποίος από χθες το πρωί αγνοείται.


Ακόμα δύο

Επιπλέον, στη λίστα των αγνοουμένων βρίσκονται άλλα δύο άτομα σε ορεινή περιοχή της Μαγνησίας, για τα οποία δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοείτο χθες στην περιοχή της Ξυνόβρυσης βρέθηκε και αμφότεροι είναι καλά στην υγεία τους.