Τραγωδία με θύμα έναν 44χρονο αστυνομικό της ομάδας «Ζ» είχαμε σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ο αστυνομικός που οδηγούσε τη μηχανή του και ήταν εν ώρα υπηρεσίας, συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε έγκυος γυναίκα. Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του Star Αλέξανδρου Γύγου, η έγκυος γυναίκα πήγε να βγει από ένα πάρκινγκ. Φέρεται όμως να έκλεισε τον δρόμο τη στιγμή που περνούσε ο άτυχος αστυνομικός με τη μηχανή του εκτελώντας την υπηρεσία του.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που η γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο άτυχος 44χρονος φορούσε κράνος, δυστυχώς όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να του σώσει τη ζωή, καθώς η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Ο αστυνομικός άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε, ωστόσο δεν άντεξε και το νήμα της ζωής κόπηκε. Πρόκειται για πατέρα τεσσάρων παιδιών με το μεγαλύτερο να είναι μόλις 8 ετών.

Σημειώνεται ότι η έγκυος οδηγός, είναι σε κατάσταση σοκ και λαμβάνει ψυχολογική στήριξη, ενώ το παιδί που κυοφορεί δεν κινδυνεύει.

Με πληροφορίες από Star