Αύριο Παρασκευή ξεκινάει ενώπιον των τριών ανακριτών η απολογία των κατηγορουμένων για τη συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφειαπου στέρησαε τη ζωή του 29χρονου ΜιχάληΑπό τους 104, οι 94 είναι Κροάτες.

Οι συλληφθέντες χούλιγκαν αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τέσσερα κακουργήματα και επτά πλημμελήματα. Τι θα υποστηρίξουν και πώς θα δικαιολογήσουν τις εικόνες που τους δείχνουν να διασχίζουν τους δρόμους γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ με στυλιάρα, ρόπαλα, λοστούς;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, οι κατηγορούμενοι θα ισχυριστούν ότι δε χρησιμοποιούν μαχαίρια. Επίσης, επειδή δεν μπορούν να αρνηθούν την ανάμειξή τους στις βίαιες συγκρούσεις, αφού υπάρχουν βίντεο που τους «καίνε», θα υποστηρίξουν ότι το ραντεβού με τους οπαδούς της ΑΕΚ ήταν προγραμματισμένο. Θα «πατήσουν» πάνω και στα διαδικτυακά ραντεβού. Αυτό υποστηρίζει και η ελληνική αστυνομία, πληροφορία όμως την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά η ΑΕΚ.

Οι αρχες θα ελέγξουν τα πάντα, αφού δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί ο δράστης αλλά ούτε και το μαχαίρι της δολοφονίας του Μιχάλη. Οι ανακριτές θα αποφασίσουν αν θα οι συλληφθέντες θα προφυλακιστούν και την όποια ποινική τους μεταχείριση.