Mια γυναίκα στην Καλιφόρνια προκάλεσε πανικό όταν βγήκε από το αυτοκίνητό της σε μία από τις πιο πολυσύχναστες γέφυρες της χώρας και άρχισε να πυροβολεί.

Το συμβάν έγινε σε ώρα αιχμής στη γέγυρα Oakland Bay στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με την Περιπολία Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια.



Εκείνη την ώρα ένας οδηγός είχε τηλεφωνήσει στο 911 για να αναφέρει ότι είχε συμμαδέψει το αυτοκίνητό του με όπλο, όπως αναφέρει η αστυνομία.



Η γυναίκα σταμάτησε στη μέση της λωρίδας, βγήκε από το αυτοκίνητό της με ένα μαχαίρι και άρχισε να φωνάζει στους υπόλοιπους οδηγούς. Στη συνέχεια επέστρεψε στο αυτοκίνητό της, οδήγησε προς το Όκλαντ, αλλά σταμάτησε ξανά σε μια πλατεία διοδίων, για να βγει αυτή τη φορά από το αυτοκίνητο χωρίς ρούχα και με όπλο. Τότε άρχισε να πυροβολεί προς τυχαίες κατευθύνσεις στα αυτοκίνητα.

Βίντεο που την κατέγραψε, δείχνει την ίδια να τρέχει στον δρόμο και να πυροβολεί στον αέρα πριν τη συλλάβει η αστυνομία, η οποία την έπεισε να παραδώσει το όπλο και να δεχθεί να καλύψει το σώμα της, χωρίς ευτυχώς να προλάβει να γίνει κάποιο ατύχημα.



Ύστερα από το επεισόδιο η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική πτέρυγα σε τοπικό νοσοκομείο και όταν βγει, θα της επιβληθεί κράτηση με αδιευκρίνιστες κατηγορίες, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί.