Ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία της 46χρονης τρανς Κουβανής Αννας, φαίνεται σε οπτικό υλικό να μπαίνει στο ισόγειο διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα το πρωί, την ημέρα της δολοφονίας και να βγαίνει από το παράθυρο 3-4 ώρες αργότερα.

Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο που έχει καταγραφεί μετά τη διαφυγή του μέσω του παραθύρου από το διαμέρισμα της Αννας, διακρίνεται να κινείται αιματοβαμμένος σε κοντινό σημείο. Η Αννα φέρεται να έχει παλέψει σθεναρά καθώς ο δολοφόνος έχει σοβαρά τραύματα στη μύτη, το αυτί, το στόμα, στο λαιμό, έχει ακόμη και δαγκωματιές.

Γιατί τη δολοφόνησε

Οσο για τα κίνητρα της δολοφονίας ενδεχομένως να ήταν και η ερωτική αντιζηλία καθώς ο συλληφθείς ως δολοφόνος φέρεται να είχε περιστασιακή σχέση με την Αννα την οποία ζήλευε παθολογικά και έκανε σκηνές και φασαρίες.

Ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός δεν ήταν σεσημασμένος και η ταυτοποίησή του έγινε μέσω των αιματηρών αποτυπωμάτων που είχε αφήσει στο διαμέρισμα της άτυχης Αννας, ενώ αναμένεται να γίνει και ταυτοποίηση μέσω DNA του που είχε βρεθεί στο διαμέρισμα.

Εχοντας στα χέρια τους το υλικό από κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του 35χρονου ρωτώντας στόμα με στόμα σε κύκλους μπαγκλαντεσιανών, και τον εντόπισαν σε κοινόβιο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα, μιλά καλά ελληνικά και για την υπόθεση αρνείται τα πάντα. Υποστηρίζει δε, ότι δεν γνωρίζει καν το θύμα, ρωτά γιατί τον έχουν εκεί και σε ότι αφορά στα τραύματά του υποστηρίζει ότι τον είχαν πάρει ομοεθνείς του όμηρο για να τον ληστέψουν και τον ξυλοκόπησαν βάναυσα

Τα τραύματά του έχουν εξεταστεί και έχει γίνει λήψη δείγματος.