Αποκαλυπτικό βίντεο έχουν στα χέρια τους οι Αρχές σχετικά με τη δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα. Μάλιστα, οι έρευνες έχουν εστιαστεί σε αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ειδικότερα, τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της τρανς γυναίκας από την Κούβα, που δολοφονήθηκε άγρια, έχουν ήδη μεταφερθεί και εξετάζονται στα ειδικά εργαστήρια, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, το έργο των αναλυτών είναι δύσκολο και ίσως χρειαστεί χρόνος, καθώς τα ευρήματα είναι πάρα πολλά και δύσκολο να ταυτοποιηθούν.

 Βίντεο στα χέρια των Αρχών

Επίσης, σύμφωνα με άλλα στοιχεία που μετέδωσε ο Alpha, υπάρχει βίντεο στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. που δείχνει την Άννα να μπαίνει στο σπίτι της με έναν άνδρα γύρω στο μεσημέρι, χρόνος που υπολογίζεται και από την ιατροδικαστική εξέταση πως συμπίπτει με αυτόν της δολοφονίας.



Υπενθυμίζεται πως αιμορραγικό σοκ είναι η αιτία θανάτου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως επιχειρείται ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων, τα οποία είναι με αίμα, ενώ αναφέρθηκε ακόμη πως υπήρχε πιθανότητα για κάποιου είδους οικονομική διεκδίκηση.

Πλάνα από δύο κάμερες ασφαλείας της περιοχής δείχνουν την 46χρονη Άννα να περπατάει με έναν άνδρα προς το σπίτι της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται ο σταθμός, πέραν του αιμορραγικού σοκ, η 46χρονη είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη, ο οποίος την είχε χτυπήσει στο κεφάλι και στο πρόσωπο.