Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη φονική παράσυρση γυναίκας στη Λάρισα, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουλίου του 2023 στη συνοικία της Νεάπολης. Μια 41χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από αγροτικό όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 76χρονος άνδρας.

Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει τη διάβαση και έμελλε να χάσει εκεί τη ζωή της, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην καυτή άσφαλτο, όταν την παρέσυρε το αυτοκίνητο.

Ο 76χρονος συνελήφθη και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για τυχόν εντοπισμό αλκοόλ στον οργανισμό του.

Τα αποτελέσματα αυτών, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, έδειξαν πως το αλκοόλ στο αίμα του οδηγού ήταν σχεδόν τρεις φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Η 41χρονη ζούσε μόνιμα με την οικογένειά της στις ΗΠΑ και βρισκόταν στη Λάρισα για διακοπές στους δικούς της. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα προσπάθησε να περάσει τον δρόμο και όταν είδε το αγροτικό να κατευθύνεται προς το μέρος της κοντοστάθηκε, επιχείρησε να επιστρέψει στο πεζοδρόμιο, ωστόσο δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να χάσει τη ζωή της, το πιθανότερο από βαριά τραύματα στο κεφάλι.

Ο οδηγός μετά την παράσυρση σταμάτησε το όχημα σε απόσταση περίπου 30 μέτρων μετά.