Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, καθώς αύριο (23/06) το μεσημέρι αναμένεται να ασκηθεί στον 32χρονο νέα συμπληρωματική ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 32χρονος κρίθηκε χθες προφυλακιστέος για την κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης Αναστάζια και κρατείται. Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές επιμένει στην αθωότητά του και αναφέρει πως πήγε πράγματι στο σπίτι με την 27χρονη Αναστάζια, αλλά δεν είχαν σεξουαλική επαφή.

Στο μεταξύ, έχουν προκύψει νέα στοιχεία καθώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έγινε γνωστό πως οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο που δείχνει τον 32χρονο να βγαίνει από το σπίτι του με τη νεαρή. Το στοιχείο αυτό επιβεβαιώνει την κατάθεση του συγκατοίκου του προφυλακισθέντα στην αστυνομία.

Τα πλάνα του βίντεο διαψεύδουν τις υποψίες πως το έγκλημα τελέστηκε στο σπίτι του 32χρονου. Αξίζει να σημειωθεί ότι από χθες, κυκλοφορούν σενάρια πως μπορεί να δολοφονήθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα σε κοντινή περιοχή.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: