Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όσα έρχονται στο «φως».

Μάλιστα, για το τελευταίο τηλεφώνημα που είχε με την 27χρονη κόρη της μίλησε η μητέρα της άγρια δολοφονημένης κοπέλας.

«Ήταν μία γρήγορη και συνηθισμένη συζήτηση». Αυτό δήλωσε για το τελευταίο τηλεφώνημα της Αναστάζια, η μητέρα της. Η ίδια τόνισε πως η κόρη της της έστειλε φωτογραφίες από το έγκαυμά της και τη ρωτούσε τι να κάνει γι’ αυτό.

«Μιλούσαμε με την κόρη μου κάθε μέρα. Μου τηλεφωνούσε πάντα. Και την ημέρα της απαγωγής με πήρε τηλέφωνο. Δεν θα μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτή ήταν η τελευταία μας συνομιλία» είπε στο Πολωνικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η μητέρα της 27χρονης.

«Ήταν μια γρήγορη και περιστασιακή συζήτηση. Με πήρε τηλέφωνο ενώ ήμουν στο κομμωτήριο και δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί της. Η ίδια μίλησε για αυτό το έγκαυμα, το οποίο αντιμετώπιζε εδώ και αρκετές μέρες με αλοιφές που της έγραψε ο γιατρός. Μου έστειλε φωτογραφίες της ουλής και με ρώτησε τι έπρεπε να κάνει για αυτό. Η τελευταία μας συνομιλία ήταν τόσο γρήγορη και συνηθισμένη», πρόσθεσε η μητέρα της Αναστάζια.

Σημειώνεται πως η μητέρα της 27χρονης μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της, πέταξε στο νησί της Κω για να την αναζητήσει. Μαζί της ήταν οι ντετέκτιβ που δήλωσαν να βοηθήσουν την οικογένεια. Μετά από λίγες μέρες, το χειρότερο σενάριο έγινε πραγματικότητα.