Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς της 27χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε στην Κω. Η μητέρα της απαρηγόρητη βρίσκεται στην Ελλάδα για να παραλάβει τη σορό της κόρης της και να επιχειρήσει να ρίξει φως στον τραγικό θάνατό της. Παράλληλα ο αδελφός της ξεσπά. «Παρακολουθούσα την υπόθεση στα media. Δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν η αδελφή μου, αλλά μετά μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και το επιβεβαίωσε», δήλωσε ο αδερφός της 27χρονης στο TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου για τον θάνατό της στην Κω.

 «Σίγουρα δεν ήταν ατύχημα», τονίζει ο αδερφός της και ξεσπά λέγοντας πως πρέπει «να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Θα ήθελα να συναντηθώ 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να τον “τελειώσω” εγώ».

 «Δεν έχω καμία πληροφορία», είπε για το κάλεσμα των Αρχών στον σύντροφο της 27χρονης να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με τις τελευταίες φορές που μίλησε με την Αναστάζια το βράδυ της εξαφάνισής της.

 «Ταξίδευαν μαζί αλλά δεν σκέφτονταν να παντρευτούν. Ήταν πολλά χρόνια μαζί αλλά δεν μιλούσαν για γάμο», είπε για τη σχέση της 27χρονης με τον σύντροφό της.

 «Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά, δεν ξέρω τι να πω αυτή τη στιγμή, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, λυπάμαι που έτυχε να είναι η αδερφή μου. Ήταν ένα νέο κορίτσι που είχε πολλά όνειρα, της άρεσε να ταξιδεύει και ονειρευόταν να γίνει μοντέλο. Πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της και τώρα την “έσβησαν”», συμπλήρωσε ο αδερφός της.

Η μητέρα της 27χρονης «είναι συντετριμμένη», δήλωσε ο αδερφός της και τόνισε πως «ούτε εγώ είμαι καλά».

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση νωρίτερα σήμερα για την αδερφή του. Πολωνικές Αρχές και αξιωματούχοι είναι έξαλλοι με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές και ζητούν την έκδοσή του στην Πολωνία.