Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω μετά και την προφυλάκιση του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού για αρπαγή καθώς ακόμα δεν έχουν ασκηθεί διώξεις για ανθρωποκτονία μολονότι θεωρείται βασικός ύποπτος από τους αστυνομικούς που χειρίζονται τη δικογραφία.

Στο κάδρο έχουν μπει τις τελευταίες ώρες όσα έχει ισχυριστεί ο Πακιστανός συγκάτοικος του Μπαγκλαντεσιανού καθώς σε σχέση με την αρχική του κατάθεση στις 13 Ιουνίου, χθες (Τετάρτη) εμφανίστηκε να δίνει διαφορετικό χρονολόγιο για τις κινήσεις του 32χρονου δημιουργώντας ακόμα περισσότερες σκιές για το συνέβη το μοιραίο για την κοπέλα από την Πολωνία βράδυ.

Στην πρώτη του κατάθεση, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, είχε περιγράψει ότι στις 22:10 το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου είχε επιστρέψει στο σπίτι που έμενε με τον Μπαγκλαντεσιανό χωρίς να συναντήσει ούτε εκείνον ούτε κάποια κοπέλα, γεγονός που σε συνδυασμό με το ότι στις 20:38 το ίδιο βράδυ υπάρχουν καρέ που δείχνουν τον 32χρονο και την Αναστάζια να μπαίνουν στο σπίτι, δείχνει ότι το μαρτύριο της 27χρονης κράτησε 92 λεπτά.

Σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη, όμως, υποστήριξε ότι όταν επέστρεψε είδε τον 32χρονο και την 27χρονη να πίνουν μπύρες και ότι στις 23:00 άκουσε τη μοτοσικλέτα να φεύγει με τους δύο. Στην ίδια παρουσία του στο MEGA ο Πακιστανός περιέγραψε και όσα είπε στον Μπαγκλαντεσιανό για την παρουσία της Αναστάζια στο σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο από την πρώτη κατάθεση μια ημέρα μετά το φονικό μέχρι χθες ο Πακιστανός να βρέθηκε σε καθεστώς φόβου ή να επιχείρησε να καλύψει τον συγκάτοικό του από το Μπαγκλαντές. Σημειώνεται, δε, ότι στην πρώτη του κατάθεση ο Πακιστανός φέρεται να έχει περιγράψει ότι όταν ο Μπαγκλαντεσιανός επέστρεψε στο σπίτι τα ξημερώματα της Τρίτης (13/6) είχε επάνω του χώματα, στάχυα και χόρτα ενώ τα παπούτσια του ήταν λασπωμένα.

Αντίθετα, στην τηλεοπτική του μαρτυρία ο Πακιστανός δεν έκανε καμία αναφορά στο αν είδε τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές να επιστρέφει στο σπίτι λέγοντας μόνο ότι «ξύπνησα 01.00 η ώρα και μετά ξαναξύπνησα 02.00 η ώρα και ακόμα δεν ήταν σπίτι».

Αρνήθηκε την αρπαγή ο Μπαγκλαντεσιανός

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός απολογήθηκε για δύο ώρες το μεσημέρι της Τετάρτης (21/6), συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, επιμένοντας στην αθωότητά του και ισχυριζόμενος ότι δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προφυλακιστέος. Όπως είπε ο δικηγόρος του ο 32χρονος επέμεινε στην αθωότητά του, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα.

Επίσης, υποστήριξε ότι μετά τη συνάντησή τους στο σούπερ μάρκετ, την προηγούμενη Δευτέρα, έφυγε μαζί της με τη μηχανή του για το σπίτι του. Η κοπέλα κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί και του ζήτησε να πάει τουαλέτα στο σπίτι του. Όταν έφυγαν από το σπίτι ο Μπαγκλαντεσιανός την άφησε -όπως υποστηρίζει- σε ένα άλλο κεντρικό σημείο για να φύγει μόνη της.