Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (19/6) στον οικισμό Αυλίζα στις Αχαρνές, δύο άντρες ηλικίας 57 και 43 χρόνων και δύο γυναίκες ηλικίας 20 και 41 χρόνων για ναρκωτικά.

Συμφωνα με την ΕΛΑΣ υπήρχαν πληροφορίες ότι ο 57χρονος μαζί με την 41χρονη και την 20χρονη διακινούσαν ηρωίνη σε διάφορα άτομα εντός των σπιτιών τους στην περιοχή των Αχαρνών. Η αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση και κατάφερε να τους εντοπίσει και να τους περάσει χειροπέδες.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 43χρονος ο οποίος είχε στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης -1,6- γραμμαρίων. Σημειώνεται ότι την ναρκωτική ουσία την είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από την οικία του 57χρονου και της 20χρονης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην ανωτέρω οικία αλλά και στην οικία της 41χρονης στον οικισμό Αυλίζα εντοπίστηκαν ναίλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, τις οποίες οι κατηγορούμενοι ήταν έτοιμοι να πουλήσουν σε υποψηφίους αγοραστές.

Στη θέα των αστυνομικών ο 57χρονος και η 41χρονη προσπάθησαν να «ξεφορτωθούν» σε σιφόνι αποχέτευσης τις ποσότητες ηρωίνης.

Συνολικά από τις έρευνες στις οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9,5 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 615 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή και έτερων εμπλεκομένων συνεχίζεται.