Συμμορία από έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι, εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές. Τα μέλη της συμμορίας διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην Αττική.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος των συλληφθέντων μελών της συμμορίας σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από προμήθεια ναρκωτικών σε βάρος ανήλικης.

Προμήθευσαν ανήλικη με ναρκωτικά - Διακομίσθηκε σε νοσοκομείο

Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία «όπως διαπιστώθηκε τα μέλη της συμμορίας είχαν προμηθεύσει, νωρίτερα, σε ανήλικη, ποσότητα κάνναβης και ηρωίνης, η οποία μετά τη χρήση αυτών μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Πώς δρούσε η συμμορία

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όπως προέκυψε από την έρευνα τα μέλη της συμμορίας διακινούσαν, κυρίως ηρωίνη και κάνναβη, και χρησιμοποιούσαν χώρους εγκαταλειμμένου κτηρίου για την αποθήκευση-απόκρυψη των ουσιών στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη των αποθηκών, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία.

Τί κατασχέθηκε από τα μέλη της συμμορίας

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους, στα σπίτια τους σε Καισαριανή και Δάφνη καθώς και στους ανωτέρω αναφερόμενους χώρους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

-3,56- γραμμ. ηρωίνης,

-5,76- γραμμ. κάνναβης,

-229- γραμμ. ουσίας άγνωστης σύστασης σε πλαστικό μπουκάλι,

-2- μεταλλικοί τρίφτες,

συσκευή καπνίσματος,

θραύστης υαλοπινάκων,

μαχαίρι μήκους 17 εκ. και

-4- κινητά τηλέφωνα

Τέλος, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.