Με τελική τιμή 75.601 ευρώ κατακυρώθηκε στον πλειοδότη το οικόπεδο που ανήκε στον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, στο Σοφικό της Κορινθίας.

Πρόκειται για όμορο της εξοχικής κατοικίας του ηθοποιού οικόπεδο, έκτασης 1.232 τ.μ.

Η τελική τιμή ξεπερνούσε την τιμή εκκίνησης, κατά μόλις 1 ευρώ.

Θα ακολουθήσει ο πλειστηριασμός της εξοχικής κατοικίας στην ίδια τοποθεσία, που είναι προγραμματισμένος για σήμερα, με τιμή εκκίνησης 141.120 ευρώ. Πρόκειται για ένα οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, έκτασης 1.242 τ.μ. και εντός αυτού υφίσταται διώροφη οικοδομή 181,12 τ.μ. (με σοφίτα, ισόγειο και ημιυπόγειο), ενώ στο περιβάλλοντα χώρο υπάρχει πισίνα, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται στα μπετά.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός και η σύζυγός του τον Ιούλιο του 2022 έχασαν και τη μεζονέτα τους στο Π. Ψυχικό.

«Ο κύριος Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα χάσει όλα τα υπάρχοντά του. Αλλά δεν θα χάσει ούτε την αξιοπρέπειά του ούτε τη σχέση με το κοινό που τον αγάπησε τόσα χρόνια», δήλωσε στον Alpha ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως ο ίδιος προανήγγειλε, θα γίνει στο εξής μια προσπάθεια -όχι σε νομικό, ακόμα, επίπεδο- να προβάλλονται πάλι τα τηλεοπτικά σίριαλ στα οποία έχει συμμετάσχει ή πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, «ειδικά αφού αθωώθηκε από τις κατηγορίες των βιασμών», όπως είπε χαρακτηριστικά, πρότεινε, μάλιστα, να πληρώνονται τα αντίστοιχα δικαιώματα όλοι οι ηθοποιοί που εμφανίζονται σε αυτές τις τηλεοπτικές σειρές εκτός από τον πελάτη του.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε, επίσης, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προτάσεις για θεατρικές δουλειές, ο ίδιος όμως δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε μια τέτοια συνεργασία αν δεν αθωωθεί -σε δεύτερο βαθμό- και για τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού. Μέχρι τότε, θα ζει από τις μεταφράσεις βιβλίων και θεατρικών έργων.

*Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή