Στο «σφυρί» βγαίνει την ερχόμενη Παρασκευή η... Giant του Γιάγκου Δράκου. Το εμβληματικό Atrina Center, ένας από τους πρώτους ουρανοξύστες της Αθήνας, κατασκευής Μπάμπη Βωβού, το εξωτερικό πλάνο του οποίου χρησιμοποίησε ο Νίκος Φώσκολος για την τηλεοπτική σειρά «Λάμψη», διαθέτει 122 οριζόντιες ιδιοκτησίες-θέσεις στάθμευσης που δεν έχουν ακόμη εκπλειστηριαστεί. Αυτό θα γίνει στις 16 Ιουνίου, με τιμές πρώτης προσφοράς τα 4.800 ευρώ για τις μεμονωμένες θέσεις στάθμευσης που φτάνουν μέχρι και τα 222.720 ευρώ για μεγαλύτερους χώρους που μπορούν να κατατμηθούν και να φιλοξενήσουν έως και 29 αυτοκίνητα ο καθένας.

Στο Σοφικό

Την ίδια ημέρα θα χτυπήσει το επαναληπτικό σφυρί για το εξοχικό του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη και της συζύγου του Ελπίδας Νίνου στο Σοφικό Κορινθίας, με εκκίνηση τα 141.200 ευρώ. Πρόκειται για ένα οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, έκτασης 1.242 τ.μ. Σε αυτό βρίσκεται η διώροφη βίλα 181,12τ.μ. (με σοφίτα, ισόγειο και ημιυπόγειο), ενώ στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει πισίνα, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται στα μπετά. Θα προηγηθεί, δύο μέρες νωρίτερα, στις 14 Ιουνίου, ο πλειστηριασμός για όμορο οικόπεδο έκτασης 1.232 τ.μ. που θα βγει με τιμή εκκίνησης 75.600 ευρώ. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του τον Ιούλιο του 2022 έχασαν και τη μεζονέτα τους στο Π. Ψυχικό.

«Πολυκατοικία του Καραμανλή»

Οι δύο αυτοί πλειστηριασμοί θα κλείσουν μια «γεμάτη» εβδομάδα, καθώς από την Τετάρτη 14 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 16 του μήνα έχουν προγραμματιστεί περισσότεροι από 1.110 πλειστηριασμοί.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο πλειστηριασμός της κατοικίας της οικογένειας Λεβέντη στο κτίριο που βρίσκεται επί της Ηρώδου Αττικού, απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο, και έμεινε γνωστό ως «πολυκατοικία του Καραμανλή», καθώς ο κορυφαίος πολιτικός είχε μείνει σε δώμα για ένα διάστημα μετά την επιστροφή του από το Παρίσι το 1974. Στο «σφυρί» βγαίνουν επίσης το ξενοδοχειακό συγκρότημα 4 αστέρων στη Χαλκιδική «Lesse Hotel», οι παλαιές πέτρινες διώροφες μονοκατοικίες της εταιρείας «Pyrgos Village» στη Βολισσό της Χίου και κατοικία 249 τ.μ. της εταιρείας «Φουρλής-Χατζησάββας ΑΕ» στο Καστρί.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή