Θρίλερ στην Κω, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης από την Πολωνία, η οποία έχει εξαφανιστεί από το βράδυ της Δευτέρας.

Τα ίχνη της Αναστάζια-Πατρίτσια χάθηκαν, αφότου συναντήθηκε με παρέα πέντε αλλοδαπών, Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών. Ήδη, για την εξαφάνισή της συνελήφθη 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, που φέρεται ότι είναι βασικός ύποπτος και ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή. 

Η κοπέλα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την περασμένη Δευτέρα (12/06) είχε ρεπό από το ξενοδοχείο που εργαζόταν στην Κω και αποφάσισε να βγει έξω μόνη της. Κάποια στιγμή μέθυσε και συναντήθηκε με την παρέα των πέντε αλλοδαπών, που της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους, μέχρι να νιώσει καλύτερα. Στην παρέα βρίσκονταν και ο 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη.

Είχε εισιτήριο για την Ιταλία ο 32χρονος 

Ο 32χρονος παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε.Εντύπωση προκάλεσε από την πρώτη στιγμή ότι ο 32χρονος που συνελήφθη είχε εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία, το οποίο έκλεισε αμέσως μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Οι αρχές εκτιμούν ότι μάλλον ήθελε να διαφύγει.

Θα πάρουν DNA από τους πέντε αλλοδαπούς

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι το κορμί του ενός από τους πέντε αλλοδαπούς φαίνεται να έχει γρατσουνιές, σαν ίχνη από πάλη. Ως εκ τούτου, οι αρχές αποφάσισαν να υποβάλλουν όλα τα μέλη της παρέας σε τεστ DNA, κυρίως από τα χέρια και τα νύχια τους.

Παράλληλα, κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε η κοπέλα για να συλλέξουν και από εκεί δείγμα γενετικού υλικού.

Κλήθηκε ο σύντροφός της για νέα κατάθεση

Σημειώνεται ότι η αστυνομία κάλεσε τον 28χρονο Πολωνό σύντροφο της κοπέλας, που ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της, για νέα κατάθεση, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά. Ο 28χρονος εργάζεται στο ίδιο ξενοδοχείο και εκείνη την ημέρα δεν ακολούθησε την Αναστάζια, καθώς είχε βάρδια. 

Τα σενάρια περί δολοφονίας

Drone της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τη Λέσχη Καταδρομών και εθελοντές διερευνούν όλη την περιοχή που η 27χρονη έδωσε στίγμα για τελευταία φορά.

Έντονη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι στο σημείο υπάρχουν αρκετά πηγάδια.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο άνδρας που κρατείται για το αδίκημα της κατάχρησης ανίκανου ατόμου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αμέσως μετά την εξαφάνιση της νεαρής, έβγαλε εισιτήριο για το εξωτερικό, ενισχύοντας τα σενάρια περί δολοφονίας.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και ο 28χρονος Πολωνός σύντροφος της αγνοούμενης για το πού βρισκόταν βράδυ Δευτέρας προς ξημερώματα Τρίτης που χάθηκαν τα ίχνη της.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: 

Το χρονικό

Η 27χρονη είχε έρθει με τον Πολωνό σύντροφό της για να δουλέψουν μαζί σε ξενοδοχείο του νησιού. Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, σύμφωνα με την κατάθεση του 28χρονου, η νεαρή έφυγε από το ξενοδοχείο όσο εκείνος εργαζόταν.

Στις 22.30 το βράδυ επικοινώνησε μαζί του σε κατάσταση μέθης και του έστειλε την ακριβή τοποθεσία που βρισκόταν, στην περιοχή Μαρμάρι, για να συναντηθούν και να τη γυρίσει πίσω. Ο 28χρονος όμως όταν έφτασε εκεί, δεν βρήκε κανέναν, όπως ισχυρίζεται, έχοντας χάσει τα ίχνη της.

Ο σύντροφός της άρχισε να την καλεί, όμως το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο.

Μία ώρα αργότερα, εντόπισε το στίγμα του κινητού της σχεδόν 5,5 χιλιόμετρα μακριά από την τελευταία τοποθεσία που είχε δει μέσω εφαρμογής, στην περιοχή Τιγκάκι.

Ίχνη πάλης στο σώμα ενός εκ των πέντε αλλοδαπών

Το ρεπορτάζ του Mega ανέφερε ότι στο σώμα ενός εκ των πέντε αλλοδαπών εντοπίστηκαν ίχνη πάλης. Πλέον, η αστυνομία θα λάβει DNA και από αυτούς για να εξακριβωθεί τι έχει συμβεί.