Πριν από 48 ώρες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωνε ότι αποσύρεται από την έφεση που ο ίδιος είχε ασκήσει κατά της πρωτόδικης απόφασης για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, χθες, Πέμπτη (08/06), συμμετείχε κανονικά στις Πανελλαδικές, εξεταζόμενος στο μάθημα των Λατινικών.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την Τετάρτη 7 Ιουνίου, ο μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, δήλωνε ότι αποσύρεται από τις Πανελλαδικές τις οποίες συμμετείχε. Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, μια μέρα μετά - την Πέμπτη 8 Ιουνίου - οι υπεύθυνοι των Φυλακών Μαλανδρίνου, όπου κρατείται, είδαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να προσέρχεται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για τις Πανελλαδικές, προκειμένου να γράψει για το εξεταζόμενο μάθημα των Λατινικών.

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr και κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του δράστη τόνισε: «Επιφυλάσσομαι για τις αποφάσεις του και τις κινήσεις του μέχρι την επόμενη δικάσιμο την Τετάρτη, 14 Ιουνίου».

Ερωτηματικά γεννούνται, πάντως, για τη στάση που θα κρατήσει ο πιλότος και στο θέμα της παραίτησής του από την έφεση, και αν το αίτημά του θα κατατεθεί τελικά στο δικαστήριο της προσεχούς Τετάρτης (14/06).