Στιγμές τρόμου έζησε ένα 17χρονο κορίτσι όταν το μεσημέρι της Τρίτης τέσσερις νεαροί αλλοδαποί επιχείρησαν να τη βιάσουν στην παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά, μπροστά σε λουόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μια κοπέλα, ηλικίας 17 ετών, κι ένας 22χρονος, που είχαν πάει στη παραλία της Φρεαττύδας για να κολυμπήσουν,στοχοποιήθηκαν από συμμορία τεσσάρων Αιγυπτίων, ηλικίας από 17 έως 19 ετών, οι οποίοι διαμένουν σε δομή φιλοξενίας στην περιοχή της Ομόνοιας και του Πειραιά και είναι γνωστοί για την παραβατική τους δράση στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια, όπου εφορμούν τις τελευταίες μέρες κλέβοντας κινητά τηλέφωνα, μετρητά και ό,τι άλλο αντικείμενο αξίας εντοπίσουν.

Οι τέσσερις Αιγύπτιοι επιτέθηκαν συντονισμένα στον 22χρονο και στη 17χρονη. Αρχικά λιθοβόλησαν τον πρώτο προκειμένου να τον τρομάξουν και ταυτόχρονα δυο εξ αυτών εγκλώβισαν τη 17χρονη κοπέλα. Τους απείλησαν μάλιστα με κομμένα κουτάκια αναψυκτικού και τους ζήτησαν τα κινητά τους.

Οι δύο νεαροί αντέδρασαν, άρχισαν να φωνάζουν και αντιστάθηκαν, με αποτέλεσμα να προστρέξουν στο σημείο περαστικοί, να ειδοποιηθεί η Αστυνομία και τελικά οι τέσσερις Αιγύπτιοι να συλληφθούν από ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Στη συνέχεια η 17χρονη, στην κατάθεση που έδωσε, είπε στους αστυνομικούς ότι ο ένας από τους δράστες την άγγιζε σε επίμαχα σημεία του σώματός της.

Οι τέσσερις δράστες κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας και ο ένας και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.